Guy Ritchie va deveni tată pentru a patra oară

Regizorul Guy Ritchie se pregăteşte să devină din nou tată, afirmă presa britanică, potrivit căreia iubita cineastului, modelul Jacqui Ainsley, este însărcinată cu al doilea copil al cuplului.

250 afișări
Imaginea articolului Guy Ritchie va deveni tată pentru a patra oară

Guy Ritchie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Guy Ritchie şi iubita lui au fost prezenţi, miercuri seară, pe covorul roşu de la premiera londoneză a filmului "The Dark Knight Rises", iar Jacqui Ainsley a purtat o rochie mulată neagră care nu a putut să ascundă semnele evidente ale unei sarcini, informează femalefirst.co.uk.

Modelul în vârstă de 30 de ani are o relaţie cu cineastul britanic în vârstă de 43 de ani care a început în aprilie 2010. Cuplul are deja un băieţel, Rafael, născut în septembrie 2011.

Bebeluşul care se va naşte spre sfârşitul acestui an sau la începutul anului viitor va fi cel de-al patrulea copil al regizorului Guy Ritchie.

Guy Ritchie mai are un fiu biologic, Rocco, în vârstă de 11 ani, şi un fiu adoptat, David, în vârstă de şase ani, cu fosta lui soţie, cântăreaţa americană Madonna.

Guy Ritchie şi Madonna au divorţat în 2008, punând capăt unei căsnicii care a durat opt ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici