Gwyneth Paltrow şi Chris Martin au depus în mod oficial actele de divorţ

Actriţa Gwyneth Paltrow şi cântăreţul Chris Martin, solistul trupei Coldplay, au depus în mod oficial actele de divorţ, luni, la un tribunal din statul american California, informează contactmusic.com.

290 afișări
Imaginea articolului Gwyneth Paltrow şi Chris Martin au depus în mod oficial actele de divorţ

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin au depus în mod oficial actele de divorţ (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi artişti, care şi-au anunţat despărţirea în martie 2014, vor divorţa în curând şi aşteaptă în prezent ca un judecător californian să legalizeze despărţirea lor.

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin au ajuns la o înţelegere, prin intermediul managerilor lor financiari, în ceea ce priveşte custodia celor doi copii ai lor, dar şi împărţirea proprietăţilor lor, precizează site-ul TMZ.com.

Anterior, o sursă din anturajul celor două vedete a spus că Gwyneth şi Chris îşi vor împărţi averea lor comună - estimată la 300 milioane de dolari - în jumătăţi egale.

"Au cam aceeaşi valoare comercială şi plănuiesc să împartă totul în jumătate. Sunt prea decenţi pentru se certa în legătură cu bunurile şi banii care vor reveni fiecăruia sau în legătură cu custodia copiilor. Din momentul în care s-au hotărât să se despartă, au decis că lumea nu trebuie să îi vadă certându-se pentru bani. Acum fiecare îşi vede de viaţa lui şi consideră că nu trebuie să complice lucrurile - preferă ca relaţia lor să rămână simplă şi curată", a declarat o sursă.

Potrivit presei americane, Gwyneth Paltrow va rămâne cu vila familiei din Brentwood, Los Angeles, iar Chris Martin se va muta în Malibu, pentru a nu locui prea departe de copiii lui.

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin, care au doi copii împreună - Apple, în vârstă de 10 ani, şi Moses, în vârstă de 8 ani -, s-au căsătorit pe 5 decembrie 2003 şi şi-au anunţat despărţirea, definită de cei doi drept "separare conştientă", într-un mesaj comun, publicat în martie 2014 pe site-ul actriţei americane, goop.com.

De atunci, presa internaţională a spus că rockerul britanic a avut o relaţie cu actriţa Jennifer Lawrence, iar Gwyneth Paltrow, o relaţie cu Brad Falchuk, unul dintre creatorii serialului "Glee".

Gwyneth Paltrow, desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista People, a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt - care i-a devenit apoi partener de viaţă.

În 1997, a avut o relaţie cu Ben Affleck, alături de care a rămas doi ani.

După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar ("Shakespeare îndrăgostit", 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi şi reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune.

Rolul Pepper Potts din franciza "Iron Man", începută în 2008, a readus-o pe actriţă în prim-planul cinematografiei mondiale.

Chris Martin şi grupul său Coldplay, înfiinţat în 1996, au vândut peste 60 milioane de albume pe plan mondial. Cel mai recent album al formaţiei britanice, "Ghost Stories" - primul material discografic din ultimii trei ani - a fost lansat pe piaţă în mai 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici