Gwyneth Paltrow vrea să scrie o carte despre comunicare după divorţ. Mărturisiri, la finalul celor 12 ani de căsnicie

Actriţa americană Gwyneth Paltrow vrea să scrie o carte despre comunicare după divorţ, după ce a reuşit să rămână prietenă cu fostul ei soţ, muzicianul britanic Chris Martin, potrivit contactmusic.net.

374 afișări
Imaginea articolului Gwyneth Paltrow vrea să scrie o carte despre comunicare după divorţ. Mărturisiri, la finalul celor 12 ani de căsnicie

Gwyneth Paltrow vrea să scrie o carte despre comunicare după divorţ

Actriţa în vârstă de 46 de ani este în prezent căsătorită cu producătorul de televiziune Brad Falchuk. Divorţul de solistul trupei Coldplay, Chris Martin, a avut loc în 2016, după 12 ani de căsnicie.

Paltrow a declarat că are de gând să aştearnă pe hârtie tot ce a învăţat în această perioadă, pentru că a păstrat o legătură specială cu fostul soţ.

''Atât eu, cât şi Chris am promis să iubim mai departe toate lucrurile care ne-au plăcut mereu la celălalt şi să ne dezvoltăm în continuare prietenia şi să găsim moduri de a comunica. A fost un întreg proces. Poate, într-o zi, voi scrie o carte, pentru că trebuie să te concentrezi cu adevărat asupra iertării şi să treci peste orice supărare care apare", spune actriţa.

În urma căsătoriei cu Martin au rezultat doi copii, Apple, care are 14 ani, şi Moses, în vârstă de 12 ani.

Paltrow a recunoscut faptul că lucrurile nu au fost deloc simple în perioada care a urmat despărţirii, dar că au reuşit să reziste şi să "menţină cadrul familial", de dragul copiilor.

Gwyneth Paltrow, desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista People, a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt - care i-a devenit apoi partener de viaţă.

În 1997, a avut o relaţie cu Ben Affleck, alături de care a rămas doi ani.

După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar ("Shakespeare îndrăgostit", 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, în 2003, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi şi reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune. Paltrow este şi creatoarea site-ului de lifestyle Goop.

Rolul Pepper Potts din franciza "Iron Man", lansată în 2008, a readus-o pe actriţă în prim-planul cinematografiei mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici