Hailey Baldwin a fost rugată să divorţeze de Justin Bieber, spre binele sănătăţii lui mintale

Fotomodelul american Hailey Baldwin a fost rugată să divorţeze de cântăreţul canadian Justin Bieber, spre binele sănătăţii mintale a acestuia, potrivit mirror.co.uk.

2362 afișări
Imaginea articolului Hailey Baldwin a fost rugată să divorţeze de Justin Bieber, spre binele sănătăţii lui mintale

Hailey Baldwin a fost rugată să divorţeze de Justin Bieber, spre binele sănătăţii lui mintale

Rugămintea i-a fost adresată de realizatoarea americană de talk-show Wendy Williams, care a spus, în emisiunea sa, "The Wendy Williams Show", difuzată de postul Fox, că Baldwin, în vârstă de 22 de ani, ar fi "prea tânără" pentru a se putea ocupa de problemele soţului său.

Williams a mai susţinut că, în loc să rămână căsătorită cu Bieber, Baldwin ar trebui să se despartă de el, "din dragoste".

Prezentatoarea americană a adăugat că ea nu crede că Bieber ar putea fi un soţ foarte bun, având în vedere faptul că a trecut prin mai multe probleme de-a lungul timpului şi că a cunoscut faima de la o vârstă fragedă.

Declaraţiile prezentatoarei au fost făcute la puţin timp după ce Bieber a recunoscut că trece printr-o perioadă dificilă şi i-a rugat pe fanii săi, prin intermediul reţelei de socializare online Instagram, să se roage pentru el. Mesajul a venit la câteva luni după ce au apărut informaţii potrivit cărora acesta se tratează pentru depresie.

El a mai declarat, într-un interviu acordat împreună cu soţia sa pentru revista Vogue, că a fost dependent de sex şi de antidepresive. Acesta a mai spus că a trecut printr-o perioadă de abstinenţă înainte de a ajunge să fie într-o relaţie cu Baldwin şi că, astfel, "s-a apropiat mai mult de Dumnezeu". Bieber simte că acest comportament a fost recompensat prin faptul că a ajuns să se căsătorească cu ea.

În 2017, Justin Bieber şi-a întrerupt brusc un turneu - Purpose World Tour -, deşi mai avea de susţinut 14 concerte. Informaţii despre problemele sale de sănătate au apărut încă de pe atunci.

Justin Bieber a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian, care a câştigat, printre altele, patru American Music Awards şi un Grammy, a vândut peste 140 de milioane de albume la nivel global. Bieber a fost inclus în topul 10 al celor mai influente persoane din lume realizat de revista Forbes, în 2011, 2012 şi 2013.

Justin Bieber şi modelul Hailey Baldwin, fiica actorului Stephen Baldwin, s-au căsătorit la New York, în septembrie 2018, la două luni după ce cântăreţul şi-a cerut iubita de soţie. În prezent, cei doi se pregătesc de nuntă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici