Hailey Bieber şi Kendall Jenner au pozat pentru noua colecţie a brandului Levis

  • Noua colecţie Denim Levis Premium este disponibilă şi pe Amazon.
  • Haley Bieber şi Kendal Jenner sunt modele alese de Levis să prezinte noii jeansi
  • Preţurile colecţiei de jeanşi vor fi sub 100 de dolari
220 afișări
Imaginea articolului Hailey Bieber şi Kendall Jenner au pozat pentru noua colecţie a brandului Levis

Amazon tocmai a lansat o colecţie Levi’s Premium, plină de versiuni de înaltă calitate ale stilurilor clasice ale mărcii.

Halley Bieber si Kendall Jenner au fost modelele pentru noua colecţie Levis Premium, care le poartă numele: Wedgie Icon Fit (Hailey Bieber) şi blugi de zi cu zi 501 (Kendall Jenner).

Fiecare piesă Premium este construită cu o atenţie suplimentară şi marcată special cu eticheta Levi’s Premium. Preţurile colecţiei de jeanşi vor fi sub 100 de dolari.

O pereche de blugi bine făcuţi, durabili şi o jachetă din denim versatilă sunt două piese de bază pe care toată lumea ar trebui să le aibă în dulapul lor. Şi când vine vorba de denim de lungă durată, nu poţi da greş cu modelele Levi’s, atât de iubite de oameni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici