FOTO | Halle Berry are un nou iubit. Indiciul prin care actriţa a dezvăluit identitatea acestuia. „Acum ştiţi cu toţii”

  • Halle Berry iubeşte din nou
  • Van Hunt a câştigat în 2007 premiul Grammy pentru cea mai bună performanţă R&B
  • Van este şi compozitor şi producător muzical
350 afișări
Imaginea articolului FOTO | Halle Berry are un nou iubit. Indiciul prin care actriţa a dezvăluit identitatea acestuia. „Acum ştiţi cu toţii”

FOTO: Instagram @halleberry

Halle Berry este din nou fericită. Acriţa din Cat Woman şi cântăreţul Van Hunt formează un nou cuplu. Berry a postat recent fotografii pe Instagram în care apărea lângă un bărbat însă nu i-a dezvăluit identitatea. În ultima poza postată apare doar ea iar Van Hunt este tag-uit. Acriţa a scris la comentariul pozei „Acum ştiţi cu toţii” şi a mai adăugat un emoticon în forma unei inimioare.

Acriţa de 54 de ani şi-a refăcut viaţa după divorţul cu actorul francez Oliver Martinez împreună cu care are un băiat de 6 ani pe numele Maceo. Halle Berry mai are o fiică de 12 ani din relaţia cu modelul canadian Gabriel Aubry. Ea a mai fost căsătorită înainte şi cu baschetbalistul David Justice şi artistul Eric Benet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

now ya know... ♥️🦶🏽

O postare distribuită de Halle Berry (@halleberry) pe

Sep 17, 2020 la 12:04 PDT

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici