Halle Berry va juca într-un serial de televiziune

Halle Berry va juca în serialul de televiziune "Higher Learning", în care actriţa americană va interpreta rolul unei profesoare.

120 afișări
Imaginea articolului Halle Berry va juca într-un serial de televiziune

Halle Berry va juca într-un serial de televiziune (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acest serial TV va avea la bază un scenariu scris de actriţa Lee Rose, considerată o veterană a producţiilor de televiziune americane, informează femalefirst.co.u.

Deşi nu se cunosc deocamdată detaliile referitoare la rolul pe care îl va juca Halle Berry şi nici data la care va fi lansat serialul, se pare că acest show, produs de DreamWorks TV, va fi difuzat de posturile HBO şi Showtime, potrivit site-ului Deadline.com.

Actriţa americană în vârstă de 44 de ani, distribuită recent în adaptarea cinematografică a romanului "Cloud Atlas", scris în 2004 de romancierul britanic David Mitchell, şi în comedia romantică "New Year's Eve", ar putea să redevină astfel o prezenţă constantă pe micile ecrane, după ce a apărut în 1991 în 21 de episoade ale serialului "Knots Landing".

Totodată, la începutul acestui an, presa americană a anunţat că Halle Berry este actriţa pe care Aretha Franklin o preferă ca protagonistă într-un lungmetraj inspirat din viaţa şi cariera legendarei cântăreţe americane.

Cu toate acestea, Halle Berry şi-a formulat în public dubiile referitoare la posibilitatea de a interpreta acel rol, susţinând că nu are niciun fel de talent muzical.

"Nu pot să cânt! Dacă aş putea să duc cu bine la capăt chiar şi un singur cântec, m-aş gândi la această posibilitate. Cineva ar trebui să-i spună Arethei că nu pot să o onorez cu acest rol", a declarat actriţa americană.

Halle Berry a câştigat premiul Oscar în 2002, pentru prestaţia ei din filmul "Puterea dragostei/ Monster's Ball", devenind astfel prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat această distincţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici