Hard Rock Café se lansează în România pe 20 ianuarie

Hard Rock Café, lanţ internaţional de cafenele renumit pentru colecţia de obiecte care au apariţinut vedetelor rock internaţionale, se lansează şi în România, la 20 ianuarie, printr-o primă cafenea care va fi amplasată în apropierea Parcului Herăstrău din Bucureşti.

1 afișare
Imaginea articolului Hard Rock Café se lansează în România pe 20 ianuarie

Hard Rock Café se lansează în România pe 20 ianuarie

Reţeaua de cafenele Hard Rock International este una dintre cele mai cunoscute mărci la nivel mondial, renumită pentru muzica rock, obiectele de colecţie aparţinându-le vedetelor internaţionale, meniului şi distracţiei pe care le oferă.

"Bucureşti este un oraş extraordinar şi plin de viaţă, cu o mare varietate de oferte culturale. România şi regiunile limitrofe reprezintă zone importante pentru Hard Rock International", a spus Hamish Dodds, Preşedinte şi CEO Hard Rock International.

Localul din Bucureşti va oferi un meniu unic, iar clienţii săi vor putea achiziţiona tricouri, insigne şi alte obiecte din colecţiile limitate Hard Rock, comercializate în Rock Shop.

Pereţii Hard Rock Cafe Bucureşti vor fi decoraţi cu obiecte care le-au aparţinut celor mai faimoase staruri din lumea muzicii şi care fac parte din celebra colecţie Hard Rock.

Din colecţia lanţului de cafenele fac parte versurile melodiei "Celebration of the Lizard", scrise de mână de Jim Morrison, solistul trupei The Doors, chitare care au aparţinut lui Eric Clapton, Pete Townshend, chitaristul şi compozitorul The Who, lui Bob Dylan sau Frank Zappa, şi diverse alte obiecte care au aparţinut starurilor rock. Hard Rock este de asemenea faimoasă pentru colecţiile sale de modă şi produse legate de muzică, concertele live şi site-ul care a obţinut numeroase premii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici