Harra: Este o relaţie karmică între Rona Hartner şi Emil Constantinescu - VIDEO

Parapsihologul Carmen Harra i-a spus Ronei Hartner că, în opinia sa, între ea şi fostul preşedinte al României, Emil Constantinescu, ar fi trebuit să existe o relaţie.

338 afișări
Imaginea articolului Harra: Este o relaţie karmică între Rona Hartner şi Emil Constantinescu - VIDEO

Harra: Este o relaţie karmică între Rona Hartner şi Emil Constantinescu (Imagine: ProTv)

Întrebată de Cătălin Măruţă dacă din datele de naştere ale celor doi reiese că au ceva în comun, Carmen Harra a spus: ”Este o relaţie, cum să spun, din punct de vedere al conceptelor este o relaţie karmică, oameni care au ceva, au memorie anterioară, care trebuiau să se întâlnească, care trebuie să fie împreună, care au ceva”.

Mai mult, conform spuselor acesteia, între cei doi ar fi putut exista o relaţie foarte puternică. În faţa acestei afirmaţii însă Rona a negat ferm existenţa unei astfel de relaţii: ”Da' este un om căsătorit! Dă-o-ncolo de karma! N-a fost nimic, my God! A fost un dans!”

În aceeaşi ediţie, Rona a mărturisit că nu mai crede în destin şi nici în noroc, că este convinsă că destinul nu poate fi controlat şi că îşi doreşte să meargă pas după pas în viaţă pentru a descoperi ce îi rezervă aceasta.

Ediţia din 30 mai de la Pro Tv a încheiat şirul emisiunilor ”Happy Hour Special” în care Cătălin Măruţă şi Carmen Harra au pus sub lupă destinul a cinci vedete autohtone şi au scos la iveală mărturisiri inedite.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici