Harrison Ford a cerut-o în căsătorie pe Calista Flockhart (Galerie Foto)

Actorul american Harrison Ford, starul filmelor din seria "Indiana Jones", a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, actriţa Calista Flockhart, devenită celebră cu rolul Ally McBeal din serialul cu acelaşi nume, a anunţat revista People.

230 afișări
Imaginea articolului Harrison Ford a cerut-o în căsătorie pe Calista Flockhart (Galerie Foto)

Harrison Ford a cerut-o în căsătorie pe Calista Flockhart (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Surse apropiate cuplului au declarat că Harrison Ford a surprins-o pe iubita lui, Calista Flockhart, oferindu-i un inel de logodnă de Sfântul Valentin, în timp ce cuplul se afla în vacanţă, împreună cu fiul adoptat al actriţei, Liam.

Cei doi actori sunt împreună de peste şapte ani şi jumătate. Deocamdată, nu a fost stabilită data căsătoriei, potrivit presei americane.

Ford, în vârstă de 66 de ani, a divorţat deja de două ori, iar ultima sa soţie, Melissa Mathison, a primit în urma despărţirii suma de 100 de milioane de dolari.

Flockhart a făcut o pauză în carieră pentru a-şi creşte fiul adoptat, Liam, acum în vârstă de 8 ani. Recent, ea a revenit în televiziune cu un rol într-un popular serial american, "Brothers & Sisters".

Ford şi Calista s-au întâlnit prima dată la ediţia din 2002 a premiilor Globul de Aur.

Actorul doreşte să-l adopte pe fiul Calistei, dar se pare că actriţa i-a spus că acest lucru este posibil doar dacă se căsătoreşte cu ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici