Harrison Ford despre "Indiana Jones 5": Mi-ar plăcea să fac acest rol

Harrison Ford a jucat personajul Indiana Jones în patru filme ale acestei francize de succes, actorul american în vârstă de 67 de ani declarând recent că şi-ar dori să interpreteze acest rol şi a cincea oară, informează accesshollywood.com.

20 afișări
Imaginea articolului Harrison Ford despre "Indiana Jones 5": Mi-ar plăcea să fac acest rol

Harrison Ford despre "Indiana Jones 5": Mi-ar plăcea să fac acest rol (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"George (Lucas - n.r.) se gândeşte în prezent la o structură care să facă posibilă această idee", a declarat Harrison Ford, vineri, cu ocazia premierei filmului "Extraordinary Measures" în Los Angeles. "Dacă va veni cu o idee interesantă, atunci George, Steven (Spielberg - n.r.) şi cu mine vom fi fericiţi să o punem în practică", a adăugat acesta.

Harrison Ford a declarat că ar fi mai mult decât fericit să se îmbarce la bordul unei noi aventuri cinematografice, intrând în pielea personajului Indiana Jones: "Mi-ar plăcea să fac acest rol. Mi-ar plăcea să văd felul în care va evolua relaţia cu fiul său (interpretat de Shia LaBeouf) şi cu noua lui soţie (interpretată de Karen Allen). Cred că ar fi foarte interesant şi foarte amuzant".

Primele patru filme ale francizei "Indiana Jones" au avut încasări de 1,98 miliarde de dolari la nivel mondial.

Înainte ca acest proiect să prindă viaţă, spectatorii vor putea să îl vadă pe Harrison Ford jucând alături de Brendan Frasier în drama "Extraordinary Measures".

Cunoscut pentru rolurile din seriile "Indiana Jones" şi "Războiul Stelelor", Ford declară că preferă ca publicul să-şi amintească de el pentru roluri precum cele din "Martorul" - care i-a adus singura nominalizare la premiul Oscar pentru rol principal - şi "The Mosquito Coast", cu Helen Mirren şi River Phoenix, două filme de Peter Weir. Ford, în vârstă de 67 de ani, a mai jucat în filme precum "Sabrina", în regia celebrului Sydney Pollack, "Crossing Over", în regia lui Wayne Kramer, şi "Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal", de Steven Spielberg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici