Harrison Ford va juca în continuarea filmului "Blade Runner"

Actorul american Harrison Ford va juca într-o continuare a filmului "Vânătorul de recompense/ Blade Runner", informează variety.com.

123 afișări
Imaginea articolului Harrison Ford va juca în continuarea filmului "Blade Runner"

Harrison Ford va juca în continuarea filmului "Blade Runner"

Pelicula ar putea fi regizată de cineastul Denis Villeneuve şi va fi produsă de Alcon Entertainment. Anunţul a fost făcut joi.

Cu un scenariu scris de Hampton Fancher şi Michael Green, acţiunea din noul proiect cinematografic va fi plasată la câteva decenii după aceea din filmul original, care a fost lansat pe marile ecrane în 1982.

Recent, Harrison Ford a spus că scenariul pentru acest film reprezintă "cel mai bun lucru" pe care l-a citit vreodată. Starul american va interpreta din noul rolul Rick Deckard în acest film, a cărui acţiune din pelicula originală se desfăşura într-un univers distopic din Los Angeles-ul anului 2019.

Filmul va fi produs de Ridley Scott, regizorul lungmetrajului original.

Cineastul Denis Villeneuve a fost nominalizat la Oscar cu filmul "Incendii/ Incendies" (2010) şi s-a remarcat apoi în 2013 cu thrillerul "Prizonieri/ Prisoners", în care rolurile principale au fost interpretate de Hugh Jackman şi Jake Gyllenhaal. Cel mai recent film al său a fost thrillerul "Inamicul/ Enemy" (2013), iar următorul lui proiect regizoral, "Sicario", cu Emily Blunt, Josh Brolin şi Benicio Del Toro, va avea premiera pe 18 septembrie.

Cunoscut pentru rolurile din seriile "Indiana Jones" şi "Războiul Stelelor", Harrison Ford a declarat în trecut că preferă ca publicul să-şi amintească de el pentru roluri precum cele din "Martorul" - care i-a adus singura nominalizare la premiul Oscar pentru rol principal - şi "The Mosquito Coast", cu Helen Mirren şi River Phoenix, două filme de Peter Weir. Ford a mai jucat în filme precum "Sabrina", în regia celebrului Sydney Pollack, şi "Imigranţii/ Crossing Over", în regia lui Wayne Kramer.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici