Harrison Ford va juca rolul unui manager care a revoluţionat baseball-ul american

Actorul american Harrison Ford va juca rolul unui manager care a revoluţionat baseball-ul american, contribuind la doborârea barierelor rasiale din acest sport, într-un film ce va fi produs de Legendary Pictures.

190 afișări
Imaginea articolului Harrison Ford va juca rolul unui manager care a revoluţionat baseball-ul american

Harrison Ford va juca rolul unui manager care a revoluţionat baseball-ul american (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Harrison Ford va interpreta rolul lui Branch Rickey, care l-a ajutat pe Jackie Robinson să semneze în 1947 un contract cu echipa Brooklyn Dodgers, doborând barierele rasiale. Robinson a devenit astfel primul sportiv de culoare acceptat în Major League Basebal în epoca modernă a acestui sport, după 1880, informează accesshollywood.com.

Branch Rickey a fost inclus în Baseball Hall of Fame în 1967.

Rolul lui Jackie Robinson va fi interpretat de Chadwick Boseman, un actor cunoscut pentru prestaţia sa din lungmetrajul "The Express", produs de Universal Pictures.

Filmul, al cărui titlu nu a fost deocamdată ales, va fi regizat de Brian Helgeland pe baza unui scenariu scris tot de el. Brian Helgeland a semnat scenariile unor filme celebre, ca "L.A. Confidential", "Mystic River" şi "Man on Fire".

Cunoscut pentru rolurile din seriile "Indiana Jones" şi "Războiul Stelelor", Harrison Ford a declarat în trecut că preferă ca publicul să-şi amintească de el pentru roluri precum cele din "Martorul" - care i-a adus singura nominalizare la premiul Oscar pentru rol principal - şi "The Mosquito Coast", cu Helen Mirren şi River Phoenix, două filme de Peter Weir. Ford a mai jucat în filme precum "Sabrina", în regia celebrului Sydney Pollack, şi "Crossing Over", în regia lui Wayne Kramer.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici