Harry şi Meghan au fost invitaţi la încoronarea regelui Charles al III-lea

  • Harry şi Meghan au fost invitaţi la încoronarea regelui, a indicat purtătorul lor de cuvânt, în ciuda tensiunilor cu Palatul Buckingham din cauza dezvăluirilor făcute.
  • Momentan nu s-a dezvăluit dacă aceştia vor accepta şi vor participa la evenimentul istoric din 6 mai, scrie Sky News.
1315 afișări
Imaginea articolului Harry şi Meghan au fost invitaţi la încoronarea regelui Charles al III-lea

Ducele şi ducesa de Sussex au refuzat să dezvăluie dacă oferta de pace a monarhului va fi acceptată.

Evoluţia vine după ce ducele de Sussex a spus că s-a simţit întotdeauna diferit de restul familiei sale - şi că mama sa a simţit acelaşi lucru - în timpul unei conversaţii live, transmisă în direct cu expertul în traume şi autorul Dr. Gabor Mate.

Săptămâna aceasta au existat din nou speculaţii cu privire la faptul dacă ducele şi ducesa de Sussex vor primi o invitaţie la încoronarea regelui, pe 6 mai, după ce li s-a cerut să „părăsească” casa lor din Marea Britanie.

Solicitarea de a părăsi Frogmore Cottage, în apropiere de Castelul Windsor, a venit după publicarea autobiografiei lui Harry, „Spare”, în care acesta era dur la adresa familiei sale, şi a fost văzută ca o mustrare majoră a lui Charles la adresa fiului său, care s-a mutat în SUA în 2020.

Cuplul şi-a exprimat, de asemenea, nemulţumirile cu privire la presupusul lor tratament într-un serial Netflix.

Dar un purtător de cuvânt al soţilor Sussex a confirmat acum că au fost contactaţi de palat în legătură cu evenimentul istoric.

Aceştia au declarat pentru The Times: „Pot confirma că ducele a primit recent corespondenţă prin e-mail de la biroul majestăţii sale cu privire la încoronare. O decizie imediată cu privire la participarea ducelui şi a ducesei nu va fi dezvăluită de noi în acest moment”.

Încoronarea cade în ziua în care fiul lor, Archie, împlineşte 4 ani.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici