Harvard: Extratereştrii trăiesc printre noi – sau se ascund pe Lună. Cele 4 teorii privind existenţa lor

  • Într-un studiu controversat, academicienii de la Harvard pun la înaintare date despre existenţa extratereştrilor.
  • Aceştia ar trăi printre noi, fiind capabili să se integreze cu uşurinţă.
  • Fenomenele aeriene neidentificate, abreviate UAP, sau OZN-urile, sunt considerate drept dovezi ale existenţei şi activităţii lor.
  • Raportul Harvard analizează 4 teorii posibile.
Urmărește
2240 afișări
Imaginea articolului Harvard: Extratereştrii trăiesc printre noi – sau se ascund pe Lună. Cele 4 teorii privind existenţa lor

Harvard: Extratereştrii trăiesc printre noi – sau se ascund pe Lună. Cele 4 teorii privind existenţa lor

Extratereştrii ar putea trăi printre noi, potrivit unui nou studiu realizat de academicienii de la Harvard, scrie NY Post.

Studiul sugerează că extratereştrii ar putea de asemenea să trăiască sub pământ sau într-o bază înăuntrul Lunii.

Cercetătorii îi investighează şi pe aşa-numiţii „cryptotereştri”; aceştia „s-ar deghiza ca oameni, ca să se integreze uşor printre noi, ar veni din viitorul Planetei Pământ sau ar putea fi descendenţii dinozaurilor inteligenţi”.

„Extratereştrii îşi vizitează prietenii pe Pământ”

Studiul condus de Human Flourishing din cadrul Universităţii Harvard înaintează ideea că OZN-urile sau fenomenele aeriene neidentificate (UAP) ar putea fi nave cu extratereştrii care-şi vizitează prietenii extratereştri stabiliţi pe Pământ.

Studiul a fost realizat pentru a oferi o explicaţie alternativă „neconvenţională” pentru UAP-uri şi pentru a dezvolta o ipoteză privind însemnătatea lor, dar şi asupra faptului că „UAP-urile” ar putea implica forme ne-umane de inteligenţă (NHI) care „sunt deja prezente pe Pământ” şi care, într-un fel sau altul, „convieţuiesc cu noi”.

Raportul scrie că „autorul a devenit tot mai conştient de profunzimea dovezilor şi a teoriilor care sprijină o altă explicaţie extraterestră”: ipoteza „cryptoterestră” (CTH) care susţine că fenomenele aeriene neidentificate (UAP) pot reflecta activităţile formelor ne-umane de inteligenţă (NHI) ascunse aici pe Pământ (de exemplu, în subteran) şi în împrejurimile sale”.

Cele patru teorii privind existenţa lor printre noi

Patru teorii privind viaţa extraterestră în apropierea oamenilor sunt de asemenea investigate.

Prima teorie face referire la „criptotereştrii umani”: o civilizaţie umană străveche avansată din punct de vedere tehnologic, care a fost în mare parte distrusă cu mult timp în urmă (de exemplu, de inundaţii), dar a continuat să existe sub formă de rămăşiţe.

A doua teorie face referire la „hominizi” sau „teropozi criptotereştri”: O civilizaţie non-umană avansată din punct de vedere tehnologic, constând într-un animal terestru care a evoluat pentru a trăi în furiş (de exemplu, sub pământ). Lucrarea sugerează că aceştia ar putea fi un descendent de hominid asemănător maimuţelor sau descendenţi ai „dinozaurilor inteligenţi necunoscuţi”.

Cea de-a treia teorie face referire la „foşti extratereştri” sau „criptotereştri extratemporali”. Aceştia ar fi ajuns pe Pământ din altă parte a Cosmosului sau din viitorul uman şi s-ar fi ascuns în furiş, de exemplu, pe Lună.

Teoria a patra, denumită CTH 4, sunt „Criptotereştri magici”: Entităţi care sunt mai puţin ca extratereştrii obişnuiţi şi mai mult ca „îngerii de pe Pământ”.

Lucrarea spune că aceste teorii se referă la lumea locuită de oameni în moduri mai mult magice decât tehnologice, dând exemple de „zâne, elfi, nimfe”.

Academicienii ajung la concluzia că teoriile lor, în special sugestia privind existenţa spiriduşilor, ar putea fi greu de acceptat de mulţi oameni.

Cercetătorii adaugă: „Principalul punct slab al teoriei CTH 4 este ciudăţenia sa totală, în special pentru cititorii educaţi să se limiteze la explicaţii în limitele standard ale fizicii.

„În timp ce credinţa în extratereştri este sustenabilă, credinţa în zâne sau lucruri asemănătoare pur şi simplu nu este o opţiune reală pentru mulţi oameni de ştiinţă”.

Lucrarea, intitulată „The cryptoterrestrial hypothesis: A case for scientific openness to a concealed earthly explanation for Unidentified Anomalous Phenomena” nu a fost încă supusă unui peer review. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici