Heidi Klum, complet goală la plajă - FOTO

Fotomodelul Heidi Klum, în vârstă de 40 de ani, a postat pe contul ei de Instagram o poză în care apare complet goală, la plajă.

11111 afișări
Imaginea articolului Heidi Klum, complet goală la plajă - FOTO

Heidi Klum (Imagine: Hepta)

Deşi în alb-negru, poza arată cât de în formă se menţine Heidi Klum la vârsta de 40 de ani.

În ultima perioadă, Heidi Klum a fost foarte activă pe Instagram, postând constant fotografii, relatează dailymail.co.uk.

Duminică, Heidi Klum a postat o poză în care ea şi prietenul său, care îi este bodyguard, Martin Kristen, formează o inimă cu ajutorul mâinilor. Fotomodelul a scris "Fericită" la descrierea pozei.

Heidi Klum, gazda emisiunii de televiziune "Project Runway", care a obţinut în perioada mai 2011 - mai 2012 venituri de 20 de milioane de dolari, a fost mulţi ani una dintre ocupantele primelor cinci locuri în topul Forbes al celor mai bine plătite manechine din lume. În 2012, editorii revistei nu au mai luat-o în considerare în realizarea topului, pentru că au fost de părere că Heidi Klum este "mai mult o femeie de afaceri şi o celebritate multimedia decât un model".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici