Heidi Klum e brunetă natural. Fotomodelul explică de ce a ales să fie blondă - FOTO

Când spui Heidi Klum te gândeşti la blonda sexy care atrage toate privirile. Totuşi, fotomodelul german nu a fost întotdeauna blondă, ea fiind o brunetă natural. Într-un interviu recent, manechinul povesteşte de ce a ales să rămână blondă.

2180 afișări
Imaginea articolului Heidi Klum e brunetă natural. Fotomodelul explică de ce a ales să fie blondă - FOTO

Culoarea naturală a părului lui Heidi Klum era brunet. Fotomodelul explică de ce a ales să fie blondă - FOTO (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Unul dintre primele mele contracte importante a fost pentru o campanie a parfumurilor Givenchy. Ei voiau o blondă, cu ochi albaştri aşa că m-au făcut blondă şi mi-au pus lentile de contact, ceea ce era un lucru neobişnuit atunci. Îmi lua o veşnicie să îmi pun lentilele şi să mi le scot", a spus Heidi Klum.

Şi totuşi, după primul contract în care a trebuit să fie blondă ea a revenit la culoarea ei naturală. Transformarea permanentă s-a petrecut după ce fotograful Gilles Bensimon i-a cerut să fie blondă când a apărut pe coperta revistei Elle, informează Celebrity Cafe.

La întrebarea dacă blondele se distrează mai bine, Heidi Klum a răspuns. "Nu ştiu dacă blondele se distrează mai bine, dar cu siguranţă ies mai mult în evidenţă. Cred asta pentru că ochiul este atras natural de lucrurile strălucitoare şi mai puţin de cele întunecate", a explicat ea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici