IMAGINI ŞOCANTE: Lupta pe viaţă şi pe moarte cu un ALIGATOR - VIDEO

Un om de ştiinţă, voluntar la Comisia care se ocupă cu animalele sălbatice din Carolina de Nord, s-a oferit să dea o mână de ajutor la prindera unui aligator care fusese văzut în zona autostrăzii 70. Însă voluntarul se pare că s-a apropiat prea mult de animalul rătăcit şi a fost luat prin surprindere de un atac violent.

11846 afișări
Imaginea articolului IMAGINI ŞOCANTE: Lupta pe viaţă şi pe moarte cu un ALIGATOR - VIDEO

IMAGINI ŞOCANTE: Lupta pe viaţă şi pe moarte cu un ALIGATOR

Bărbatul a fost dus de urgenţă la spital, iar lucrătorii de la Wildlife Resources Commission au reuşit până la urmă să prindă aligatorul şi să-l redea sălbăticiei.

Un şofer a văzut aligatorul în apropierea magistralei şi a anunţat lucrătorii care se ocupă de animalele sălbatice, însă voluntarul nu a aşteptat ca aceştia să ajungă la faţa locului.

Fred Boyce, erpetolog la Acvariul din apropiere de Knoll Pin Shores, este expert în batracieni şi reptile.

Toată scena şocantă a fost filmată şi pusă pe pagina de Facebook a omului de ştiinţă. În imagini, omul de ştiinţă aruncă un prosop deasupra capului animalului pentru a-i bloca vederea. Apoi bărbatul se apropie din spate şi se apleacă peste aligator pentru a-l putea imobiliza şi a-i lega fălcile.

Însă aligatorul l-a surprins pe voluntar printr-un atact violent în care îi prinde între fălci braţul drept. Din fericire, rana provocată nu a fost atât de gravă, iar Fred Boyce şi-a revenit complet.

Aligatorul a fost prins ulterior de echipa de la Wildlife Resources Commission şi eliberat în sălbăticie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici