Heidi Klum lansează o colecţie de haine la Lidl. La ce preţuri se vor vinde obiectele vestimentare

Retailerul german a convins fostul model Heidi Klum să lanseze o colecţie de haine exclusiv în magazinele sale. Colecţia se va numi "Esmara by Heidi Klum", iar hainele vor reprezenta stilul fostului model, potrivit people.com

944 afișări
Imaginea articolului Heidi Klum lansează o colecţie de haine la Lidl. La ce preţuri se vor vinde obiectele vestimentare

Heidi Klum lansează o colecţie de haine la Lidl. La ce preţuri se vor vinde obiectele vestimentare

Conform sursei citate hainele vor fi disponibile în toate magazinele Lidl din lume, inclusiv în România, la preţuri începând de la 7 dolari (27 de lei) până la 30 de dolari (116 lei).

"Am vrut să creeze o colecţie de haine cu un efect wow care să fie uşor de asortat şi să facă ca fiecare femeie să se simtă fantastic, la un preţ imbatabil", a declarat Klum.

Află când se lansează colecţia, pe Business Magazin

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici