Heidi Klum şi muzicianul Tom Kaulitz, nuntă pe un iaht de lux după căsătoria în secret | VIDEO

Modelul german Heidi Klum, în vârstă de 46 de ani, şi muzicianul Tom Kaulitz, în vârstă de 29 de ani, chitarist al trupei Tokio Hotel, şi-au organizat nunta sâmbătă, pe un iaht de lux ancorat lângă insula italiană Capri, după ce s-au căsătorit în secret în luna februarie, potrivit contactmusic.net.

1888 afișări
Imaginea articolului Heidi Klum şi muzicianul Tom Kaulitz, nuntă pe un iaht de lux după căsătoria în secret | VIDEO

Heidi Klum şi muzicianul Tom Kaulitz, nuntă pe un iaht de lux după căsătoria în secret | VIDEO

La eveniment, care a avut loc pe iahtul Christina O, ce i-a aparţinut pe vremuri omului de afaceri Aristotel Onassis, au participat membri ai familiei şi prieteni.

Mireasa a purtat o rochie cu umerii goi şi mâneci bufante detaşabile şi un voal, iar mirele a optat pentru un costum bej şi o cămaşă albastră.

Heidi şi Tom s-au căsătorit în secret pe 22 februarie, când au împlinit un an de relaţie şi au dezvăluit acest lucru abia luna trecută.

Heidi Klum a mai fost căsătorită cu cântăreţul Seal, iar cei doi s-au despărţit în 2012, după un mariaj de şapte ani.

Klum şi Seal au împreună trei copii, Henry, născut în 2005, Johan, născut în 2006, şi Lou, născută în 2009. Modelul mai are o fiică, Leni, născută în mai 2004, din relaţia cu Flavio Briatore, directorul echipei de Formula 1 a Renault, pe care a crescut-o împreună cu Seal.

Tom Kaulitz a fost căsătorit cu modelul german Ria Sommerfeld, din 2011 până în 2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici