Helen Mirren a pozat topless, la 64 de ani, pentru New York Magazine

Actriţa britanică Helen Mirren, în vârstă de 64 de ani, a acordat, recent, un interviu publicaţiei New York Magazine, pentru care a acceptat, cu aceeaşi ocazie, să pozeze topless, într-o cadă plină cu apă.

221 afișări
Imaginea articolului Helen Mirren a pozat topless, la 64 de ani, pentru New York Magazine

Helen Mirren a pozat topless, la 64 de ani, pentru New York Magazine (Imagine: New York Magazine)

În interviul publicat în numărul din această săptămână al New York Magazine, actriţa Helen Mirren relatează diverse detalii despre modul în care colaborează cu soţul ei, regizorul Taylor Hackford, în noul ei film, "Love Tanch", în care interpretează rolul proprietarei a 70 de bordeluri din Statele Unite ale Americii, informează popeater.com.

Deşi are o vârstă respectabilă, actriţa britanică a declarat că se simte confortabil cu propriul corp şi nu ezită să privească direct către obiectivul aparatului de fotografiat, mărturisind că adoră să tachineze publicul şi să flirteze cu acesta.

"Eu sunt fata-cea-bună care şi-ar fi dorit să fie fata-cea-rea. Încă sunt fata-cea-bună care îşi doreşte să fie o fată rea. Însă nu aş fi reuşit niciodată în roluri de fată rea. Nu sunt o puritană şi nicio o moralistă, sunt, de fapt, prea laşă", a explicat Helen Mirren.

Rolul reginei Elizabeth a II-a din filmul "Regina/ The Queen" i-a adus actriţei Helen Mirren premiul Oscar din partea Academiei de film americane, în 2007, după două nominalizări anterioare.

În 2010, Helen Mirren a fost din nou nominalizată la Oscar, pentru rolul din "The Last Station", însă trofeul i-a revenit actriţei americane Sandra Bullock.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici