Helen Mirren a recunoscut că a consumat droguri

Actriţa britanică Helen Mirren, câştigătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din filmul "Regina" (2006), a recunoscut că în tinereţe îi plăcea să consume droguri, printre acestea numărându-se cocaină, LSD şi marijuana, informează BBC News Online.

46 afișări
Imaginea articolului Helen Mirren a recunoscut că a consumat droguri

Helen Mirren a recunoscut că a consumat droguri

Actriţa în vârstă de 63 de ani a declarat, într-un interviu pentru ediţia britanică a revistei GQ, că obişnuia să consume cocaină la petreceri, obicei pe care şi l-a păstrat până la începutul anilor '80.

Mirren a declarat că a încetat să consume acest drog după ce a aflat dintr-un articol că Klaus Barbie, criminal de război nazist, câştiga bani de pe urma comercializării cocainei în America de Sud, fapt care a făcut-o să realizeze "mecanismul oribil prin care ajungea cocaina la petreceri".

"Iubeam cocaina. Nu consumam mult, doar puţin, la petreceri", a declarat Helen Mirren.

"Toate piesele s-au pus cap la cap şi mi-am dat seama cum puţina cocaină pe care o consumam la petreceri avea un traseu direct. Şi din ziua aceea nu m-am mai atins niciodată de cocaină", a comentat Mirren cu privire la un articol despre Klaus Barbie care convins-o să renunţe la viciu.

În interviul acordat GQ, actriţa a mai mărturisit că, de asemenea, a fumat marijuana, care însă nu i-a plăcut la fel de mult precum cocaina, şi că, pe când avea 20 de ani, a consumat şi LSD.

"O uram. Iarba m-a făcut mereu să mă simt groaznic, paranoică şi nefericită. Într-o zi mi-am spus «Gata cu asta»", a explicat celebra actriţă.

Helen Mirren a mai vorbit în acelaşi interviu şi despre faptul că a fost violată de mai multe ori, în perioada studenţiei, lucru pe care l-a făcut public prima oară în 2003.

"Am fost violată la întâlniri. De mai multe ori. Fără violenţă excesivă, fără să fiu lovită, am fost închisă într-o cameră şi obligată să întreţin relaţii sexuale împotriva voinţei mele", a declarat actriţa.

Dacă un un cuplu începe o activitate sexuală, dar femeia se răzgândeşte în ultimul moment şi spune "nu", iar apoi este obligată, este vorba tot de un viol, consideră Mirren. Actriţa a adăugat că nu a denunţat violurile la poliţie "deoarece nu puteai face asta în acea perioadă".

Helen Mirren, care a câştigat, anul trecut, premiul Oscar pentru rolul său din filmul "Regina", a mărturisit că a întâlnit-o într-un final pe suverana Marii Britanii, Elizabeth a II-a, vara aceasta, la Ascot, după ce contractul cu producătorii filmului i-a interzis să accepte, în 2007, o invitaţie la cină, la palatul Buckingham.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici