Helen Mirren s-a certat cu câţiva toboşari zgomotoşi lângă un teatru londonez, unde actriţa juca rolul reginei Elizabeth a II-a

Helen Mirren s-a certat cu un grup de toboşari zgomotoşi, sâmbătă seară, în faţa teatrului Gielgud, unde juca rolul reginei Marii Britanii, în spectacolul "The Audience".

221 afișări
Imaginea articolului Helen Mirren s-a certat cu câţiva toboşari zgomotoşi lângă un teatru londonez, unde actriţa juca rolul reginei Elizabeth a II-a

Helen Mirren (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Actriţa a ieşit în stradă la pauza spectacolului, îmbrăcată în regina Elisabeta a II-a, şi a ţinut o tiradă în faţa toboşarilor care stricau atmosfera piesei cu zgomotul lor. "Mă tem că am folosit câteva cuvinte ... dramatice...Aveau un ritm regal (toboşarii - n.r.) dar trebuie să spun că au fost foarte drăguţi şi s-au oprit imediat", a spus Mirren pentru Daily Telegraph.

În vârstă de 67 de ani, actriţa britanică Helen Mirren a primit de-a lungul unei bogate cariere în film, teatru şi televiziune numeroase distincţii importante, inclusiv câteva premii Emmy şi BAFTA. Mirren a fost recompensată în 2007 cu premiul Oscar pentru rolul din "Regina/ The Queen" şi a primit alte trei nominalizări la Oscar pentru rolurile din "The Madness of King George", "Gosford Park" şi "The Last Station". Helen Mirren a primit titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic în 2003.

Helen Mirren a început să joace încă din liceu, iar mai târziu a făcut studii clasice de actorie la New College of Speech and Drama din Londra. La 20 de ani, ea s-a alăturat Teatrului Naţional pentru Tineret, unde şi-a făcut debutul pe scenă în rolul Cleopatrei, după care a jucat în numeroase piese de William Shakespeare. Deşi Mirren este deseori descrisă ca fiind cea mai respectată actriţă clasică a Marii Britanii, ea a fost mereu dispusă să iasă din zona sigură a convenţionalului, aşa cum poate fi observată în filme precum "Cal" şi "Monteriano". În ambele producţii, ea joacă roluri de femei mature îndrăgostite de bărbaţi mai tineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici