Helena Bonham Carter s-ar putea căsători cu Tim Burton. Care este motivul pentru care cei doi îşi vor uni destinele

Actriţa britanică Helena Bonham Carter se gândeşte să se căsătorească cu partenerul ei de viaţă, regizorul Tim Burton, cu care are o relaţie de 11 ani, pentru că cei doi copii ai lor îşi doresc acest lucru.

301 afișări
Imaginea articolului Helena Bonham Carter s-ar putea căsători cu Tim Burton. Care este motivul pentru care cei doi îşi vor uni destinele

Helena Bonham Carter s-ar putea căsători cu Tim Burton. Care este motivul pentru care cei doi îşi vor uni destinele (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi artişti sunt împreună de 11 ani şi au doi copii, Billy, în vârstă de nouă ani, şi Nell, în vârstă de patru ani, însă nu şi-au oficializat niciodată relaţia, informează femalefirst.co.uk.

Actriţa recunoaşte că se gândeşte la căsătorie de dragul copiilor lor, pentru că Billy a descoperit recent că părinţii lui nu sunt căsătoriţi.

Bonham Carter a spus că băieţelul a presupus la un moment dat că părinţii lui s-au căsătorit după ce a văzut o fotografie cu ea purtând o rochie lungă, care era însă realizată pe platourile de filmare pentru lungmetrajul "Sweeney Todd The Demon Barber of Fleet Street", lansat în 2007.

Actriţa a declarat pentru publicaţia britanică Daily Mirror: "Da (vor să ne căsătorim, n.r.). Nell vrea să fie cu rochie (de mireasă, n.r.). Billy a fost cel care şi-a exprimat îngrijorarea. M-a întrebat: 'Faci parte din familia noastră?'. Şi i-am răspuns 'Da'. Apoi mi-a spus: 'Dar v-aţi căsătorit? Ce e cu fotografia cu nunta?'. Bineînţeles, se referea la o fotografie cu mine într-un costum pentru 'Sweeney Todd', unde eu şi Tim ne amuzam. Billy chiar credea că este o fotografie de la nuntă".

Întrebată dacă se va căsători cu adevărat, actriţa a răspuns: "S-ar putea".

În octombrie, Helena Bonham Carter şi Tim Burton, renumiţi nu doar pentru talentul lor, ci şi pentru faptul că, deşi formează un cuplu, locuiesc în case separate, s-au mutat în sfârşit împreună, însă doar pentru o perioadă determinată. Cei doi artişti excentrici, care locuiesc în două case învecinate, s-au mutat împreună într-una dintre locuinţe, întrucât cealaltă va fi renovată.

Deşi acuză o stare de nervozitate din cauza faptului că au aderat la un stil de viaţă convenţional, cei doi artişti găsesc că noua experienţă este destul de uşor de suportat. "Totul merge surprinzător de bine. Sunt multe lucruri de spus. E mai intim. Iar copiii adoră acest lucru", a spus Helena Bonham Carter.

Cei doi deţin două case, una lângă cealaltă, pentru că, spun ei, au nevoie de spaţiu personal. Acest lucru nu înseamnă că relaţia nu este una serioasă, au spus cei doi artişti.

Helena Bonham Carter şi Tim Burton au lucrat împreună la şapte filme, iar actriţa crede că este important ca partenerul ei de viaţă să lucreze, altfel se întoarce acasă deprimat.

Helena spune că acceptă să lucreze cu Tim Burton în primul rând pentru că este "un geniu", dar şi din motive practice. "Am copii cu omul ăsta. Ar fi o tâmpenie să mă duc în nu ştiu ce parte a lumii să lucrez la orice alt proiect", a spus ea.

Regizorul american Tim Burton este cunoscut în lumea cinematografiei pentru estetica sa în care melancolia se îmbină cu fantezia, horror-ul gotic şi comedia, câteva personaje din creaţiile sale, precum Edward-Mâini de Foarfecă şi Sweeney Todd, un bărbier însetat de sânge, devenind legendare. Printre filmele regizate de Burton, pe parcursul a circa 25 de ani de carieră, se numără "Batman" (1989), "Coşmarul dinaintea Crăciunului" (1993), "Legenda călăreţului fără cap" (1999), "Planeta maimuţelor" (2001), "Peştele cel mare" (2003), "Charlie şi fabrica de ciocolată" (2005). Cel mai recent film al său este "Alice în Ţara Minunilor", o reinterpretare 3D a celebrei poveşti a lui Lewis Caroll.

Helena Bonham Carter a fost nominalizată la premiile Oscar în 1998, pentru rolul său din "The Wings of Dove", şi în 2011, pentru "Discursul regelui". Ea a mai jucat în filme precum "Cameră cu vedere", "Planeta maimuţelor", "Fight Club", "Peştele cel mare", "Harry Potter şi Ordinul Phoenix", "Harry Potter şi Prinţul Semipur", "Harry Potter şi Talismanele Morţii", "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street" şi "Alice în Ţara Minunilor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici