Helena Bonham Carter se alătură distribuţiei filmului "Les Miserables"

Helena Bonham Carter va colabora din nou cu regizorul Tom Hopper, la ecranizarea pe care acesta o va realiza după musicalul de succes "Les Miserables".

138 afișări
Imaginea articolului Helena Bonham Carter se alătură distribuţiei filmului "Les Miserables"

Helena Bonham Carter (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa britanică se alătură lui Hugh Jackman şi lui Russel Crowe în acestă producţie cinematografică, în care va interpreta rolul Madame Thenardier, informează contactmusic.com.

Russell Crowe va interpreta rolul nemilosului comisar Javert, în timp ce Hugh Jackman va juca rolul lui Jean Valjean.

Filmările urmează să înceapă anul viitor, pelicula având programată lansarea în decembrie 2012.

Actriţa Anne Hathaway, care a găzduit gala Oscarurilor în februarie şi a interpretat cu această ocazie un cântec din musicalul "Les Miserables", ar putea să joace şi ea în ecranizarea lui Tom Hopper, numele ei fiind vehiculat pentru rolul Fantine.

Helena Bonham Carter a interpretat-o pe regina mamă a Marii Britanii în filmul "Discursul regelui" de Tom Hopper, premiat cu Oscar anul acesta.

Filmul "Les Miserables" va fi produs de britanicul Cameron Mackintosh pentru Working Title şi Universal.

Musicalul "Les Miserables", după romanul omonim de Victor Hugo, a fost prezentat prima dată la Londra, la Barbican, pe 8 octombrie 1985, iar din 2004 se joacă la Queen's Theatre. Pe 8 octombrie 2006, la cea de-a 21-a aniversare, spectacolul a devenit cel mai longeviv musical din lume, depăşind recordul deţinut anterior de "Cats", iar anul trecut, în ianuarie, a ajuns la 10.000 de reprezentaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici