Hi-Q lansează un serial online

Hi-Q a lansat recent un serial pe Internet, intitulat “Hi-Q noi! Hi-Q Mercedes-Benz Vito”, care urmăreşte formaţia în turneu prin ţară.

40 afișări
Imaginea articolului Hi-Q lansează un serial online

Hi-Q lansează un serial online

În serial apar toţi membrii Hi-Q: Mihai, Florin, Anya şi instrumentiştii lor - toboşar, chitarist, basist, clăpar şi inginer de sunet. Episoadele arată şi secvenţe din spectacolele lor, dar şi ceea ce se întâmplă în spatele scenei, pregătirile pentru concerte, picanterii din viaţa de zi cu zi, şi multe alte lucruri mai puţin cunoscute de public.

Showul va fi difuzat săptămânal pe Hi-Q TV ( http://www.hi-q.ro ), televiziunea lor online, şi pe Trilulilu.ro ( http://www.trilulilu.ro ) - cel mai popular site de conţinut video din România, cu peste 60 de milioane de vizionări lunar.

“A fost ideea fanilor să lansăm acest serial: ei îşi doreau să afle mai multe despre activitatea noastră, în special despre ce se întâmplă între concerte şi apariţiile publice”, a declarat Florin Grozea.

Hi-Q a avut primele bloguri şi prima televiziune online a unei formaţii româneşti, şi a fost prima trupă care a lansat melodii şi videoclipuri în premieră pe Internet.

Întemeiată de către Florin Grozea şi Mihai Sturzu în urmă cu 12 ani, la Braşov, HI-Q este una dintre cele mai de succes formaţii româneşti.

În aprilie 2008, Nicoleta Drăgan, solistă a trupei Hi-Q în ultimii şase ani, a decis să se retragă din trupă şi a fost înlocuită cu Anya Buxai.

Trupa a lansat până în prezent pe piaţă 7 albume şi 17 videoclipuri. Cel mai nou single Hi-Q se numeşte “Aşa-s Prietenii” şi a fost lansat recent pe posturile de specialitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici