Hillary Clinton a căzut în genunchi la urcarea în avion - VIDEO

Secretarul de Stat american, Hillary Clinton, una dintre cele mai puternice femei din lume, s-a dezechilibrat şi a căzut în genunchi, la urcarea în avionul său, în capitala Yemenului, Sanaa, relatează The Daily Mail, în ediţia electronică de miercuri.

38 afișări
Imaginea articolului Hillary Clinton a căzut în genunchi la urcarea în avion - VIDEO

Hillary Clinton a căzut în genunchi la urcarea în avion - VIDEO

Clinton a căzut în genunchi la intrarea în avion, de unde a fost ajutată să se ridice de unul dintre asistenţi. Secretarul de Stat american nu a suferit nicio rană.

Luminile au fost stinse rapid, înainte ca fotografii să surprindă acest moment jenant, însă momentul a fost înregistrat de camerele video.

Video Stirileprotv.ro

Anterior, Clinton a petrecut trei ore cu preşedintele yemenit, Ali Abdallah Saleh, la palatul prezidenţial din Sanaa, discutând despre lupta contra filialei al-Qaida în Yemen.

Saleh a primit ultima oară un secretar de Stat american în urmă cu 20 de ani. James Baker, fost secretar de Stat al lui George Bush, în perioada 1989-1992, a cerut Yemenului, în cadrul acelei vizite, să susţină o rezoluţie ONU privind utilizarea forţei pentru îndepărtarea forţelor irakiene care ocupau Kuwaitul. Solicitarea i-a fost respinsă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici