Hillary Clinton şi Simone Biles, în topul celor mai căutate personalităţi pe Google, în 2016. Pe ce loc se situează Donald Trump

Potrivit datelor cumulate de Google în apropierea finalului anului 2016, Clinton şi Biles s-au numărat printre personalităţile de top ale anului 2016, în SUA, informează Huffington Post.

872 afișări
Imaginea articolului Hillary Clinton şi Simone Biles, în topul celor mai căutate personalităţi pe Google, în 2016. Pe ce loc se situează Donald Trump

Hillary Clinton şi Simone Biles, în topul celor mai căutate personalităţi pe Google, în 2016. Pe ce loc se situează Donald Trump (Imagine: Hepta)

Hillary Clinton s-a clasat pe locul doi, fiind cea mai populară personalitate din SUA, după preşedintele Donald Trump, iar gimnasta americană Simone Biles, pe locul al şaptelea.

Informaţiile se bazează pe căutările care au înregistrat cel mai mare trafic, pe o perioadă vastă de timp în 2016, în comparaţie cu 2015. Clasamentul nu ia în considerare căutările în privinţa personalităţilor care au decedat în anul 2016.

Atât Clinton cât şi Biles au dominat în acest an. Deşi Hillary Clinton a pierdut alegerile prezidenţiale din noiembrie, aceasta a devenit prima femeie care a obţinut nominalizarea la preşedinţie din partea unui partid politic major din SUA. Clinton a câştigat, de asemenea, votul popular, cu 2 milioane de voturi mai mult decât Trump.

Pe de altă parte, tânăra gimnastă Simone Biles  a luat mai multe medalii la Jocurile Olimpice din Brazilia din acest an: patru medalii de aur şi una de bronz. Biles a făcut istorie ca prima gimastă care a câştigat patru medalii de aur la aceeaşi ediţie a Jocurilor Olimpice.

Datorită candidaturii prezidenţiale istorice a lui Clinton şi a performanţei olimpice remarcabile a lui Biles, accesările numelor acestora pe Google au fost însemnate, dar nu surprinzătoare. 

Clinton şi Biles au fost singurele femei care au apărut în seria rezultatelor Google, pe lista „Top Trending People”.

Iată lista completă:

1 Donald Trump
2 Hillary Clinton
3 Michael Phelps
4 Bernie Sanders
5 Steven Avery
6 Ryan Lochte
7 Simone Biles
8 Cam Newton
9 Usain Bolt
10 Kevin Durant

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici