Holograf: turnee mai scurte, din cauza crizei

Membrii trupei Holograf au declarat, miercuri, la videochatul www.apropo.ro că actuala situaţie economică îi impiedică să mai realizeze turnee de 50 de spectacole, aşa cum se întâmpla în trecut.

15 afișări
Imaginea articolului Holograf: turnee mai scurte, din cauza crizei

Holograf: turnee mai scurte, din cauza crizei (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

Trupa Holograf a avut o întâlnire de o oră cu fanii pe videochatul www.apropo.ro, timp în care muzicienii au răspuns utilizatorilor la întrebări şi au povestit cum au susţinut un concert într-un bar de homosexuali.

Artiştii au spus în glumă că “lumea vine la concertele Holograf ca la Antipa”, şi au susţinut că au avut concerte la Chişinău şi Timişoara cu peste 20 000 de spectatori.

Membrii trupei au povestit că sunt în legătură permanentă cu fanii şi că sunt familiarizaţi cu Facebook şi cu hi5, dar preferă conversaţiile reale.

Membrii trupei sunt pregătiţi să se adapteze la o industrie muzicală în continuă schimbare şi sunt de părere că un album spune mai multe despre tine ca artist decât o singură piesă.

Userii care au urmărit videochatul au aflat şi că Bittman & co. regretă ca nu au ramas la Londra dupa Revoluţia din 1989.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici