Holograf va cânta live la videochat-ul apropo.ro

Trupa Holograf vine, miercuri, de la ora 19.00, la videochat-ul apropo.ro pentru a vorbi fanilor despre activitatea lor muzicală şi despre planurile lor de viitor.

26 afișări
Imaginea articolului Holograf va cânta live la videochat-ul apropo.ro

Holograf va cânta live la videochat-ul apropo.ro

Accesând http://videochat.apropo.ro/,utilizatorii pot afla amănunte despre cel mai recent album „Primăvara începe cu tine” şi despre viitoarele concerte.

De asemenea, băieţii vor interpreta live pentru fani câteva melodii şi vor povesti cum sunt primiţi de fani la fiecare concert.

Trupa Holograf este formată  din Dan Bitman, Edi Petroşel, Iulian Vrabete, Romeo Dediu şi Tino Furtună.

După Anda Adam, Puya şi GuessWho, Montuga, Laura Andreşan,Alb Negru, Laura Cosoi, Voltaj, Ladies, Holograf continuă seria invitaţilor la videochat-ul Apropo.ro

În timpul videochat-ului userii vor primi tricouri şi cd-uri semnate în direct de băieţi.

Userii sunt, de asemenea, cei care aleg viitoarele vedete care vor fi invitate la noi sesiuni de videochat cu premii surpriză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici