Horia Brenciu îşi lansează primul album muzical

Horia Brenciu se pregăteşte să lanseze, la începutul anului viitor, primul său album de muzică, realizat în colaborare cu MediaPro Music.

9 afișări
Imaginea articolului Horia Brenciu îşi lansează primul album muzical

Horia Brenciu îşi lansează primul album muzical

Materialul discografic va cuprinde 11 melodii compuse de Cristi Creţu, chitaristul trupei HB orchestra, Horia Brenciu contribuind, de asemenea, cu sugestii.

Cu o experienţă de 15 ani în divertisment, Horia Brenciu este cunoscut de public atât de pe micile ecrane, cât şi de pe scenă. "De 8 ani, de când am început să cânt cu orchestra, publicul a beneficiat din partea mea doar de cover-uri, adică melodii internaţionale, de la Sinatra până la Robbie Williams, de la James Brown la Lionel Richie ... Pe acest album, sunt incluse piese originale, special compuse pentru acest proiect! Mă veţi regăsi în toate piesele, aşa cum n-aţi făcut-o niciodată!", a declarat Horia Brenciu.

Albumul muzical va conţine piese originale, definite de genuri muzicale precum funk şi soul. Primul single extras de pe acest material va fi lansat la sfârşitul acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici