HOROSCOP 23 mai 2019: Ce provocări vor întâmpina zodiile astăzi

Luna aderă astăzi la conjuncţii cu Saturn şi Pluto retrograde din Capricorn, pregătind provocări zodiilor de Pământ ca Taurii, Fecioarele şi Capricornii. Spre seară, Luna trece în semnul Vărsătorului, conferind un suflu proaspăt zodiilor de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător).

3473 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 23 mai 2019: Ce provocări vor întâmpina zodiile astăzi

HOROSCOP 23 mai 2019: Ce provocări vor întâmpina zodiile astăzi

HOROSCOP 23 mai 2109: Berbec

Accentul cade astăzi pe planul profesional, unde s-ar putea să înregistrezi multe progrese în ciuda eventualelor întârzieri, decalaje sau piedici cu care te-ai putea confrunta. Acest lucru se datorează faptului că vezi o oportunitate de evoluţie şi de a te face remarcat(ă) în aceste provocări, ceea ce te ajută să le priveşti dintr-o perspectivă mai favorabilă. Spre seară, Luna trece în casa prietenilor din horoscopul tău general, prilej mai mult decât bun să inviţi gaşca la o ieşire în oraş după programul de la muncă. Cu siguranţă aveţi o grămadă de lucruri de povestit şi împărtăşit adunate de peste săptămână.

HOROSCOP 23 mai 2109: Taur

Aşteaptă-te la încercări astăzi dacă trebuie să obţii o aprobare, să pleci într-o călătorie sau să susţii un examen. S-ar putea să-ţi mai trebuiască un document, să întârzie avionul sau să se reprogrameze data susţinerii lucrării. Nu dispera însă pentru că astfel de întâmplări îţi oferă posibilitatea să-ţi revezi planul de acţiune şi să aduci unele ajustări binevenite. S-ar putea aşadar să se dovedească o binecuvântare deghizată, deci ai încredere că totul va fi bine. Diseară, Luna trece în casa carierei din horoscopul tău general, conferindu-ţi o doză suplimentară de randament de care să dai dovadă de mâine dimineaţă încolo.

HOROSCOP 23 mai 2109: Gemeni

Dacă aştepţi să se facă unele plăţi, s-ar putea ca ele să nu se realizeze în decursul zilei de astăzi. Este drept că-i neplăcut să fii amânat(ă), dar vestea bună este că nu va dura mult până vei fi recompensat(ă) cu ceea ce ţi se cuvine. În cazul în care activezi în cadrul unui parteneriat, caută să nu cultivi eventualele jocuri de putere în care tu şi asociatul(ţii) sunteţi implicaţi. Nu va face bine bunului mers al relaţiei voastre şi poate chiar să-i dăuneze. În seara aceasta, Luna trece în casa filozofiei de viaţă, conferindu-ţi un tonus mental foarte bun.

HOROSCOP 23 mai 2109: Rac

Ar putea interveni astăzi unele neînţelegeri între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, cel mai probabil din pricina unor lipsuri sau probleme de care tu îl/îi faci responsabil(i). Arată-te dispus(ă) să auzi ce au de spus pentru că s-ar putea să-i judeci greşit şi să nu se fi datorat întru-totul lor provocările prin care treceţi acum. Spre seară, Luna poposeşte în casa banilor deţinuţi în asociere cu ceilalţi, indiciu cum că dacă banii erau mărul discordiei, s-ar putea ca astrele să se îngrijească zilele următoare de acest aspect. Buna voastră înţelegere contează mai mult decât aspectul financiar.

HOROSCOP 23 mai 2109: Leu

Poate că ţi-ai făcut un program extrem de bine organizat pe astăzi, dar dacă se întâmplă să nu duci la bun sfârşit tot ce ţi-ai propus, nu te învinui prea tare. Unele lucruri nu ţin doar de tine, iar corpului şi minţii nu le poţi dicta întotdeauna cum să reacţioneze la volumul de muncă la care le supui. Aşadar, caută ca data viitoare să laşi loc imprevizibilului în viaţa ta deoarece se întâmplă uneori să mai apară şi surprize. Diseară, Luna trece în casa cuplului, prilej numai bun să-ţi găseşti timp de stat mai mult în compania partenerului după muncă.

HOROSCOP 23 mai 2109: Fecioară

În cazul în care urmăreşti să transformi un hobby într-o afacere sau eşti liber profesionist, s-ar putea ca astăzi să constaţi, poate nu pentru prima oară, cât de dificil poate fi să lucrezi pe cont propriu. Nu te descuraja însă pentru că vei trece cu brio pe sub furcile caudine şi te vei alege cu nişte lecţii de viaţă extrem de valoroase. Acelora dintre Fecioare care trec prin încercări pe plan sentimental, în relaţie cu copiii sau nu reuşesc să abordeze persoana pe care o simpatizează li se recomandă perseverenţă. Spre seară, Luna trece în casa muncii şi insuflă spor.

HOROSCOP 23 mai 2109: Balanţă

S-ar putea să-ţi fie destul de greu să porţi unele conversaţii mai delicate cu membrii familiei astăzi. Poate că vei avea impresia că te loveşti de un zid sau că vorbele tale ricoşează şi nu ajunge nimic la ei. Într-adevăr, s-ar putea să-ţi fie mai dificil decât de obicei să le deschizi ochii, dar dacă ai răbdare şi aplici duhul blândeţii, s-ar putea să ai parte totuşi de suprize. Pe diseară, Luna poposeşte în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, motiv numai bun să te gândeşti la unele activităţi pe care le-aţi putea face împreună după muncă.

HOROSCOP 23 mai 2109: Scorpion

Nu te baza prea mult pe abilităţile tale de comunicare şi socializare astăzi. S-ar putea să nu ai chiar tot timpul vorbele la tine şi ar fi bine să-ţi pregăteşti discursul dinainte dacă urmăreşti să iei cuvântul în cadrul şedinţelor, să propui o idee sau să conteşti o decizie luată la locul de muncă. Este drept că intuieşti cum să pui problema în cele mai multe ocazii, dar s-ar putea ca astăzi să nu te surprinzi plăcut. Vestea bună este că diseară Luna ajunge în casa familiei, ceea ce-ţi oferă ocazia să te bucuri de momente frumoase în sânul ei.

HOROSCOP 23 mai 2109: Săgetător

Poate că te aşteptai ca ziua de astăzi să vină la pachet cu oportunităţi de a-ţi suplimenta bugetul pe weekend, dar află că astrele s-ar putea să aibă alte planuri cu tine. Cel mai probabil, s-ar putea să fie nevoie să te descurci cu ceea ce ai la dispoziţie deja şi să nu te întinzi mai mult decât te ţine plapuma. Nu face cheltuieli care nu prezintă o prioritate şi evită să dai iama în magazinele favorite dacă buzunarul nu-ţi permite să-ţi faci răsfăţuri scumpe. Luna trece diseară în casa comunicării din horoscopul tău general şi-ţi trezeşte cheful de vorbă.

HOROSCOP 23 mai 2109: Capricorn

Nu eşti tu o persoană prea expansivă, dar astăzi s-ar putea să fii chiar mai rezervat(ă) decât de obicei. În felul acesta, nu te expui la faux paus-uri, dar în acelaşi timp, s-ar putea ca unele contexte în care te regăseşti astăzi să presupună ceva mai mult entuziasm din partea ta. Caută să ieşi din carapace şi să te expui pentru că ai realizat multe lucruri până acum şi ar fi păcat să nu se ştie care este valoarea ta reală. Diseară, Luna ajunge în casa banilor din horoscopul tău general, semn că activităţile extraprofesionale pot aduce oportunităţi de câştig.

HOROSCOP 23 mai 2109: Vărsător

În mod normal, eşti deschis(ă) la experienţe noi, dar s-ar putea ca astăzi să nu te scoată nimeni prea uşor dintr-ale tale. Ai idei fixe, nu vrei să încerci altceva şi nici nu reacţionezi prea bine dacă ţi se fac propuneri sau sugestii. Indicat ar fi să vezi care este motivul pentru care ai aceste reacţii şi să iei măsuri la timp pentru a nu te priva de unele oportunităţi cu care nu te vei mai întâlni prea curând. Diseară, Luna ajunge în semnul naşterii tale, redându-ţi pofta de viaţă şi optimismul care te caracterizează. Profită de ele la maximum.

HOROSCOP 23 mai 2109: Peşti

Dacă eşti implicat(ă) în proiecte de grup sau eşti lider de echipă, pregăteşte-te pentru eventualitatea în care planurile voastre nu merg aşa cum ai sperat. Este posibil aşadar să se înregistreze decalaje, lipsuri sau alte piedici care te provoacă să regândeşti traseul şi să apelezi la sprijinul celor care cred în viziunea şi misiunea voastră. De tine s-ar putea să depindă capacitatea de a primi sprijinul de care depindeţi, deci caută să acţionezi rapid şi să iei măsurile necesare. Spre seară, Luna poposeşte în casa subconştientului din horoscopul tău general, îmbiindu-te să te relaxezi mai degrabă decât să faci mişcare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici