HOROSCOP 24 mai 2019: Zodiile care s-ar putea confrunta cu unele situaţii-limită

Luna din Vărsător trasează astăzi două aspecte tensionate de careu lui Uranus şi Venus din Taur, fapt pentru care zodiile Fixe (Taurii, Leii, Scorpionii şi Vărsătorii) s-ar putea confrunta cu unele situaţii-limită. Configuraţia astrală armonioasă de trigon cu Mercur din Gemeni face ca zodiilor de Aer (Gemenii, Blanţele şi Vărsătorii) să le meargă mintea brici.

3172 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 24 mai 2019: Zodiile care s-ar putea confrunta cu unele situaţii-limită

HOROSCOP 24 mai 2019: Zodiile care s-ar putea confrunta cu unele situaţii-limită

Berbec

Astrele favorizează astăzi activităţile care presupun să intri în contact cu oameni, să cooptezi persoane în echipa ta şi să întreprinzi proiecte de grup. Acestea nu numai că-ţi aduc satisfacţii materiale, dar te vei bucura, de asemenea, să-ţi vezi ideile transpuse în realitate şi să împărtăşeşti cu toată lumea viziunile tale. În acelaşi timp, caută să nu faci momentan investiţii în activităţile colective. Concentrează-te pe resursele umane care trebuie mobilizate în aceste proiecte şi lasă infuziile de capital pentru momentul în care ai un plan de acţiune foarte bine conturat. Altfel, rişti să te expui la unele pagube foarte serioase.

Taur

Din punct de vedere financiar pare că nu ai motive să te plângi. Câştigi destul de bine, îţi place ceea ce faci şi te entuziasmează provocările cu care te întâlneşti pe plan profesional. Ce pare totuşi să te deranjeze este faptul că nu reuşeşti să te înţelegi prea bine cu superiorii. Poate că nu eşti de acord cu unele decizii pe care le iau sau doar nu sunt genul de persoane cu care poţi lega prea uşor o relaţie. Oricare ar fi scenariul, concentrează-te pe ceea ce aveţi în comun şi construieşte pe acea bază. Trebuie să găseşti o cale.

Gemeni

S-ar putea ca tot felul de griji şi frământări să te bântuie astăzi, dar depinde de tine cât din timpul şi energia ta le aloci. Cu cât îţi dai seama mai repede că nu-ţi face niciun bine să cultivi această stare, cu atât mai uşor reuşeşti să schimbi macazul şi să ai o atitudine diferită vis-a-vis de acele circumstanţe în care lucrurile nu ies aşa cum îţi doreşti. Astrele te sprijină să treci peste nu mai târziu de orele prânzului, ceea ce îţi conferă chef de muncă şi o altă viziune asupra a ceea ce se întâmplă în viaţa ta.

Rac

Este posibil să-ţi dai seama astăzi că unele planuri nu merg aşa cum ai sperat sau că unele persoane în care aveai încredere nu s-au dovedit atât de dedicate pe cât ai crezut viziunilor şi proiectelor voastre colective. Cu toate că este dezamăgitor, nu trebuie să-ţi pierzi speranţa. Acesta este un indiciu că te aşteaptă lucruri mai bune, un anturaj care ţine într-adevăr cu tine şi că trebuie să te deschizi la nou. Trage aer în piept, îmbărbătează-te şi ia-o din loc. Nu-ţi pierde vremea gândindu-te ce-ar fi fost dacă. Preia iniţiativă şi întoarce din nou situaţia în favoarea ta.

Leu

Dacă eşti implicat(ă) într-un parteneriat profesional sau derulezi o afacere cu persoana iubită, este important să ştie fiecare cu exactitate care sunt limitele autorităţii sale şi care îi sunt atribuţiile. De asemenea, dacă nu lucraţi împreună, dar există discrepanţe mari între veniturile pe care le aduceţi acasă, nu vă arogaţi mai multe drepturi decât celălalt în cuplu doar pentru că aduceţi contribuţii mai mari la bugetul casei. Viitorul se prefigurează a fi unul fericit pe plan relaţional dacă clarificaţi acestea chestiuni şi nu vă expuneţi riscului unor conflicte pe această temă. Nu trebuie decât să găsiţi curajul de a vorbi.

Fecioară

S-ar putea să te confrunţi cu provocări însemnate pe plan profesional astăzi, deci caută să te îmbărbătezi şi să te pregăteşti de orice: termene-limită care se reduc peste noapte, complicaţii, întârzieri, decalaje sau tot felul de alte variabile pe care le-ai luat mai mult sau mai puţin în calcul. În cursul zilei de astăzi însă, ai putea să înregistrezi şi cele mai importante realizări ale acestei săptămâni. Nu numai că treci peste aceste provocări fără prea mari dificultăţi, dar şi impresionezi cu capacitatea ta de a face faţă stresului şi presiunii. Eşti mult mai puternic(ă) acum decât ai putea crede.

Balanţă

Dacă acţionezi astăzi după cum te mână impulsul, s-ar putea să nu iei cele mai bune decizii pe plan sentimental. Există posibilitatea ca judecata să-ţi fie influenţată de anumite bănuieli şi presupoziţii care nu sunt adevărate. Aşadar, dacă te îndoieşti de fidelitatea partenerului sau de nivelul său de implicare în relaţia de cuplu, caută să vezi dacă presupunerile tale au vreun fundament real. S-ar putea ca totul să nu fie decât în mintea ta şi să ai de suferit dacă spui sau faci lucruri fără a le gândi serios înainte. Caută dovezi dacă îl bănuieşti pe cel drag de ceva.

Scorpion

Este posibil ca timpul să nu-ţi permită să dai dovadă de aceeaşi implicare în familie sau gospodărie ca şi până acum, fapt care ţi-ar putea atrage unele critici din partea persoanei iubite. S-ar putea să fie îndreptăţit(ă) să se simtă lăsat(ă) de izbelişte, mai ales dacă te-ai concentrat mai mult pe carieră şi treburile profesionale în ultima vreme decât pe chestiunile de ordin casnic. Cere-i ajutorul dacă nu te descurci şi vei vedea că dacă vă uniţi forţele, veţi reuşi să readuceţi ordinea în acest sector de viaţă şi să atingeţi toate obiectivele pe care vi le-aţi propus zilele trecute.

Săgetător

În raport cu tovarăşii de la serviciu, aşteaptă-te la tensiuni astăzi. Pare că aveţi idei total diferite despre cum ar fi mai indicat să abordaţi anumite chestiuni profesionale mai complicate, iar dacă lucrezi în echipă, situaţia s-ar putea să fie cu atât mai spinoasă. În loc să bolborosiţi în barbă nemulţumiri unii la adresa celorlalţi, caută să fii deschis(ă) cu ei şi să propui căi de dialog. Vestea bună este că n-ai parte de provocări în relaţie cu persoana iubită care te înţelege şi cu care comunici eficient. Întreab-o dacă n-are sfaturi despre ce să faci în raport cu ei.

Capricorn

Prin diverse mijloace, dar cel mai probabil prin intermediul unor activităţi extraprofesionale, reuşeşti să-ţi suplimentezi veniturile şi să-ţi rotunjeşti bugetul pe finele săptămânii. Problema s-ar putea să apară însă atunci când nu-ţi cunoşti limitele şi cheltuieşti mai mult decât ţi-ai propus. Este drept că dispui de unele resurse suplimentare astăzi, dar este important să le cunoşti cu exactitate cifra şi să nu te întinzi mai mult decât este cazul. Altfel, s-ar putea să fie nevoie să te sustragi de la anumite activităţi de weekend pe care le aşteptai cu sufletul la gură. Caută să-ţi manageriezi bugetul cu mai mare atenţie.

Vărsător

S-ar putea ca rudele apropiate să nu te întâmpine cu înţelegerea pe care o aşteptai dacă le vorbeşti despre problemele cu care te confrunţi perioada aceasta. Există riscul să te judece pentru unele decizii şi chiar să te critice mai mult decât să te ajute să te repui pe picioare. Vestea bună este că ai parte de sprijin din partea persoanei iubite care se dovedeşte a fi un confident de nădejde şi o stâncă pe care poţi să te sprijini în momente de răstrişte. Chiar şi copiii se pot dovedi de mare ajutor în a te repune pe picioare rapid.

Peşti

S-ar putea să circule tot felul de vorbe despre tine perioada aceasta, destul de calomnioase şi greu de combătut sau trecut cu vederea. Vestea bună este însă că ai familia aproape şi ea este dispusă să-ţi sară într-ajutor şi să-ţi apere numele atunci când cineva atentează la el şi încearcă să-l păteze cu tot felul de bârfe şi zvonuri. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de unele semnale de alarmă false cu privire la sănătatea unei persoane dragi. Până nu auzi din gura medicului că se întâmplă ceva ieşit din comun, nu pleca urechea chiar la orice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici