Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie

Se anunţă o perioadă agitată pentru majoritatea zodiilor. Citeşte horoscopul săptămânal 4 – 10 aprilie şi vezi ce te aşteaptă.

12390 afișări
Imaginea articolului Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie

Horoscop săptămânal 28 martie – 3 aprilie

Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie BERBEC

Deşi la începutul săptămânii te vei simţi energic, bateriile ţi se epuizează pe parcurs, iar în weekend vei fi extenuat. Ai grijă încotro îţi îndrepţi energia în cazul în care ai planuri sâmbătă seara. Astrele favorizează afacerile în această săptămână, aşa că poţi încheia parteneriate sau noi proiecte cu încredere. De asemenea, viaţa amoroasă se îmbunătăţeşte şi vei avea ocazia să întâlneşti pe cineva special, dacă eşti singur, sau să faci progrese în relaţia actuală. În weekend ar fi indicat să acorzi timp şi familiei tale, pentru că a trecut mult timp de când nu le-am mai făcut o vizită părinţilor tăi.

Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie TAUR

Eşti destul de irascibil la începutul săptămânii, dar spre sfârşit, reuşeşti să îţi găseşti echilibrul, mai ales că la serviciu colegii sunt înţelegători cu tine şi nu încearcă să te enerveze mai tare. Vei fi solicitat din punct de vedere profesional joi şi vineri, dar vei rezolva sarcinile foarte bine, iar unii superiori te vor remarca. În weekend, se anunţă o ieşire cu prietenii, poate să sărbătoriţi ceva. Ai grijă să nu îţi neglijezi partenerul, s-ar putea să iasă scântei, din cauza geloziei şi posesivităţii.

Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie GEMENI

Te simţi bine şi eşti imbatabil săptămâna asta. Luni şi marţi te înhami la orice sarcină mai dificilă care se iveşte la birou, iar asta îţi va aduce aprecierea colegilor. În plus, îţi vei consolida relaţia cu superiorul, chiar dacă în ultimul timp a cam scârţâit. Ar fi bine să îţi faci nişte planuri de viitor şi să îţi setezi nişte scopuri pe caer să le atingi, astfel motivarea nu te va părăsi prea curînd. Viaţa amoroasă are nevoie de o resuscitare. Fie trebuie să ai o discuţie serioasă cu partenerul, fie să îţ iei prin surprindere într-o escapadă romantică în weekend. Cert e că flacăra iubirii trebuie reaprinsă.

Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie RAC

Ai parte de o săptămână liniştită indiferent de ce obstacole apar pe parcursul acesteia, dar vei avea de furcă cu o rudă care nu îţi dă pace. Aranjează o întâlnire cu ea şi rezolvă problema. Starea de sănătate nu îţi dă bătăi de cap, însă, ai putea simţi o oboseală puternică vineri. Odihneşte-te ca să fii în formă în weekend. La locul de muncă se ivesc noi şanse de câştiguri financiare pe care ar fi indicat să le analizezi. Nu semna nimic fără să te gândeşti bine înainte. Părinţii tăi vor să te vadă, aşa că nu mai amâna vizita la ei şi rupe-ţi căteva ore din program pentru a le petrece alături de familie.

Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie LEU

Te simţi destul de spontan în această săptămână, ceea ce nu este foarte bine pentru buzunarul tău. Gândeşte-te bine pe ce cheltui banii înainte să îi iroseşti pe toţi. Locul de muncă nu te mai încântă cum o făcea odată, iar în viitor prevezi o schimbare de carieră. Nu ar fi rău să începi să analizezi piaţa muncii de pe acum. Joi sau vineri reapare în viaţa ta o cunoştinţă mai veche cu care nu ai mai ţinut legătura de mult timp. În weekend veţi relega prietenia. Viaţa de cuplu nu prezintă mari schimbări, dar nu trebuie să vă neglijaţi partenerul. Faceţi ceva spontan în weekend pentru a condimenta relaţia.

Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie FECIOARĂ

S-ar putea să fie necesară o vizită la medic, deoarece nu te simţi ăn apele tale. Nu exita, şi dă o fugă la cabinet. Locul de muncă te epuizează din ce în ce mai tare şi cu siguranţă ai nevoie de câteva zile libere. Doar aşa îţi vei ptuea reîncărca bateriile. Dacă nu era suficient faptul că nu simţi aşa bine, joi sau vineri vei avea o ceartă cu partenerul de viaţă în care vor ieşi la iveală mai multe reprimări şi reproşuri dure. Ai grijă să nu exagerezi. Dacă poţi, încearcă să aplanezi conflictul, deoarece s-ar putea să staţi cam mult supăraţi în urma acestei neînţelegeri.

Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie BALANŢĂ

La capitolul sănătate stai bine săptămâna asta, dar te nemulţumesc oamenii din jur şi comportamentele lor. Ar fi bine să îţi revizuieşti şi tu atitudinea, nu doar ei. La locul de muncă, reuşeşti să îţi stăpâneşti acest comportament, dar nu dai randamentul cu care i-ai obişnuit pe superiori. Ai grijă să nu faci vreo boacănă pentru care să fii taxat mai târziu. Măcar în viaţa amoroasă lucrurile sunt liniştite, deoarece te înţelegi mai bine ca oricând cu partenerul, iar acest lucru se observă. Poate este cazul să faceţi pasul următor în relaţie. Nativii singuri, vor găsi o persoană specială în weekend.

Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie SCORPION

Eşti predispus accidentărilor săptămâna asta, aşa că trebuie să ai mare grijă la ce se întâmplă în jurul tău, ca să nu suferi un accident mai serios. La locul de muncă, lucrurile stau bine, dar tu tot eşti nemulţumit de colegii tăi. Ar fi bine să le spui verde în faţă ce te deranjează pentru a nu mai avea probleme pe viitor. Buzunarele tale au de câştigat dacă ştii să îţi joci cartea şi te înhami la noile proiecte care se ivesc. Totuşi, analizează bine orice şansă, pentru a face cea mai bună alegere. În cuplu, nu ai absolut nicio problemă, dragostea pluteşte în aer, iar tu beneficiezi de tot sprijinul partenerului. Ai grijă, totuşi, să nu îţi neglijezi familia, mai dă-le un telefon din când în când să vezi ce fac.

Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie SĂGETĂTOR

Nu te simţi în stare de nimic săptămâna asta şi ai chef să stai doar în casă. Indicat ar fi să îţi impui o gândire pozitivă şi să te pui pe treabă, mai ales că marţi şi miercuri vei fi solicitat la serviciu. Te poţi relaxa sâmbătă şi duminică, când se anunţă linişte şi pace. Partenerul tău are câteva nemulţumiri în ceea ce te priveşte, aşa că ai face bine să lămureşti situaţia. Luni şi vineri se ivesc oportunităţi de câştiguri financiare, dar trebuie să fii foarte atent, altfel le poţi rata. 

Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie CAPRICORN

Eşti axat pe sănătate în zilele de luni şi marţi, aşa că nu te opri din schimbările bune. Faptul că vrei să faci o schimbare sănătoasă în meniul tău zilnic va avea numai efecte benefice asupra ta, iar asta se va observa şi la birou, unde vei avea mai multă energie şi bună dispoziţie decât de obicei. Joi şi vineri se anunţă mici dificultăţi în sarcinile de zi cu zi de la serviciu, dar le vei face faţă cu uşurinţă. Partenerul te va surprinde cu o surpriză în weekend, aşa că este indicat să nu îţi pierzi întreaga energie în timpul săptămânii.

Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie VĂRSĂTOR

Eşti încăpăţânat şi nu vrei să laşi de la tine nicio clipă, iar asta te va afecta din punct de vedere emoţional. Mai lasă de la tine uneori, pentru că altfel vei avea de suferit. Din punct de vedere profesional, nici nu vei simţi zilele astea de muncă, mai ales joi şi vineri, când nu se anunţă ceva special în program. Lucrurile se agită, însă, în weekend, cănd vor exista nişte tensiuni între tine şi părinţii tăi. Rezolvă totul cât încă se poate, altfel cearta minoră se va transforma într-un scandal exagerat. Partenerul îţi este alături, iar acest lucru te linişteşte, mai ales în perioada neplăcută de la sfârşitul săptămânii.

Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie PEŞTI

Ai o stare neplăcută pe care nici măcar tu nu o poţi explica. Ar fi indicat să îţi iei o zi, două libere pentru a te relaxa şi detaşa de toţi din jurul tău. Aşa îţi vei găsi echilibrul şi vei putea reveni la normal. La locul de muncă, nu vei avea problemă, dar te deranjează prezenţa celor din jur mai mult decât în mod normal. Abilităţile tale de socializare vor fi solicitate şi, chiar dacă nu eşti în cea mai bună fază a săptămânii, vei face faţă situaţiei. În weekend, vei petrece timpul cu familia ta, iar asta îţi va reîncărca bateriile pentru săptămâna ce urmează. 


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici