Hotelul plutitor în formă de gogoaşă. 35.000 de metri pătraţi, cu privelişte diferită la fiecare câteva ore

  • Hayri Atak Architectural Design Studio (HAADS) a prezentat un proiect pentru un hotel plutitor
  • Acesta urmează să aibă 35.000 de metri pătraţi şi să se rotească, pentru a produce energie
  • Hotelul urmează să fie construit în Qatar şi va fi finalizat până în 2025
889 afișări
Imaginea articolului Hotelul plutitor în formă de gogoaşă. 35.000 de metri pătraţi, cu privelişte diferită la fiecare câteva ore

Hotelul plutitor FOTO amazingarchitecture.com

Proiectele futuriste sunt la ordinea zilei în Qatar. Ultimul are în prim plan un hotel plutitor care poate să se .. rotească.

Momentan hotelul plutitor este doar la stadiul de proiect, însă compania din spate speră să-l finalizeze până în 2025. Acesta va avea 35 de metri pătraţi şi forma unei .. gogoşi.
 
A fost aleasă această formă pentru că hotelul se va roti astfel încât să genereze energie electrică. O rotaţie completă va dura 24 de ore, suficient pentru buna funcţionarea a hotelului care se va afla aproape de coastă. Apa mării va fi tratată pentru a putea fi potabilă.
 
Hotelul urmează să aibă 152 de camere, fiecare cu propriul balcon. Şi cum hotelul se roteşte, invitaţii vor schimba peisajul la fiecare câteva ore.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici