Hotelul Waldorf-Astoria din New York, invadat de ploşniţe

Celebrul hotel de lux Waldorf-Astoria din New York, frecventat de capete încoronate, şefi de state şi celebrităţi, a fost invadat de ploşniţe, informează nypost.com.

29 afișări
Imaginea articolului Hotelul Waldorf-Astoria din New York, invadat de ploşniţe

Hotelul Waldorf-Astoria din New York, invadat de ploşniţe (Imagine: www.waldorfastoria.com)

O turistă bogată din statul american Florida a declarat pentru publicaţia New York Post că înţepăturile provocate de aceste insecte în timpul sejurului ei în celebrul hotel new yorkez s-au dovedit atât de dureroase, încât conducerea hotelului a luat hotărârea să o despăgubească, reducându-i nota de plată de la 700 de dolari pe noapte la 330 de dolari pe noapte.

Aceeaşi sursă a precizat că incidentul a avut loc în noaptea de 25 septembrie. În urma înţepăturilor, turista americană a suferit o iritaţie puternică a pielii şi a avut nevoie de tratament cu medicamente antiinflamatoare timp de o săptămână. Turista se afla într-o vizită la New York împreună cu mama, sora şi partenerul ei de viaţă.

Cu toate că directorii hotelului au acceptat să îi ofere o altă cameră şi să îi reducă nota de plată, ei au declarat că nu au descoperit ploşniţe în camera turistei şi că analizează acest incident cu maximă seriozitate. "Nicio ploşniţă şi nici urme de ploşniţă nu au fost descoperite în acea cameră", a declarat Robert Allegrini, purtătorul de cuvânt al Hilton Worldwide, grupul hotelier din care face parte hotelul Waldorf-Astoria.

Nu doar hotelul Waldorf-Astoria a fost "invadat" de ploşniţe, aceste insecte infestând, potrivit presei americane, magazinul Bloomingdale's, sediile brandurilor Victoria's Secret şi Abercrombie & Fitch, dar şi redacţiile revistei Elle.

Potrivit site-ului guardian.co.uk, această invazie a afectat şi alte "nume mari" din industria americană care au birouri la New York. Luna trecută, imensul magazin al firmei Nike de pe 57th Street a fost închis din cauza ploşniţelor, iar cartierul general al grupului Google a recunoscut că a fost afectat de ploşniţe, după ce unul dintre angajaţi a postat un mesaj revelator pe Twitter, în care spunea că nu este "imun la panica creată de invazia cu ploşniţe". Acel mesaj a "dispărut" însă în scurt timp de pe Twitter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici