Howard Donald de la Take That, rănit în timpul unui concert

Howard Donald, starul trupei Take That, a fost internat într-un spital din Viena din cauza unei leziuni pulmonare suferite în timpul unui concert susţinut la Milano, informează BBC.

2 afișări
Imaginea articolului Howard Donald de la Take That, rănit în timpul unui concert

Howard Donald de la Take That, rănit în timpul unui concert

Cântăreţul în vârstă de 39 de ani, care în prezent se recuperează într-un spital din Viena, i-a rugat pe colegii săi de trupă să susţină fără el concertul din capitala austriacă.

"Nu am fost niciodată nevoit să lipsesc de la un concert, este groaznic de frustrant să stau în spital în timp ce colegii mei sunt pe scenă", a spus Donald.

Purtătorul de cuvânt al trupei nu a dat nici o informaţie despre gravitatea leziunii sau despre circumstanţele în care s-a rănit Donald.

Înainte de concertul susţinut vineri la Viena, colegii lui Donald le-au promis fanilor un spectacol extraordinar, în ciuda absenţei acestuia.

Take That, grup format din Howard Donald, Mark Owen, Gary Barlow şi Jason Orange, susţin în prezent concerte în cadrul turneului lor european Beautiful World, care a debutat la Belfast, pe 11 octombrie, şi se va încheia la Manchester, pe 20 noiembrie.

Membrii trupei Take That s-au reunit în 2005, din componenţa grupului lipsind Robbie Williams. De la întoarcerea pe scena muzicală, Take That a susţinut concerte cu casa închisă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici