Hugh Grant, despre criza din Familia Regală britanică. „Presa tabloidă a ucis-o pe prinţesa Diana”. VIDEO

Actorul britanic Hugh Grant a declarat în timpul unui interviu la o emisiune radio din Statele Unite că de vină pentru moartea prinţesei Diana este, de fapt, presa tabloidă. Celebrul actor a discutat şi despre scandalul din sânul Familiei Regale, provocat de prinţul Harry şi Meghan Markle.

7498 afișări
Imaginea articolului Hugh Grant, despre criza din Familia Regală britanică. „Presa tabloidă a ucis-o pe prinţesa Diana”. VIDEO

Sursa: Profimedia Images

Hugh Grant, faimos pentru rolurile sale în numeroase filme şi seriale de succes, sprijină decizia ducilor de Sussex de a de muta în Canada. Comentariile au făcut parte dintr-o emisiune radio americană, în cadrul căreia Grant a fost invitat, relatează Daily Mail.
 
Acesta şi-a exprimat mai multe opinii personale, declarându-se de partea lui Harry şi adăugând un comentariu care nu a încântat presa tabloidă britanică. Grant, un oponent recunoscut al mass-media, a declarat că „presa tabloidă a ucis-o, de fapt, pe mama lui Harry, iar acum îi sfâşie în bucăţi soţia”, motiv pentru care înţelege distanţa pe care ducii de Sussex vor să o menţină prin mutarea pe continentul american. A adăugat că, în viziunea lui, „este treaba lui Harry să îşi protejeze familia.”
 
Prin aceste cuvinte, actorul făcea referire la accidentul mortal de maşină din Paris, 1997, în care prinţesei Diana şi-a pierdut viaţa din cauză că era urmărită de paparazzi într-un tunel.
 

 
Decizia ducilor de Sussex vine la doar câteva luni după ce Harry a  descris „frica lui cea mai mare”, anume că „soţia sa va cădea victimă aceloraşi forţe puternice” cu care se confruntase şi mama sa. În aceeaşi lună, Meghan a declarat pentru ITV, în timpul turneului din Africa de Sud, că prietenii au avertizat-o despre tabloidele britanice care „îi pot distruge” viaţa.
 
Actorul a mai declarat pentru gazda radio că propria relaţie cu tabloidele britanice a fost una „nefericită”.
 
Hugh Grant este cunoscut în special pentru rolurile din comedii romantice precum: "Patru nunţi şi o înmormântare/ Four Weddings And A Funeral" (1994), "Notting Hill" (1999), "Pur şi simplu dragoste/ Love Actually" (2003), "Vise americane/ American Dreamz" (2006), precum şi cele două filme din seria "Bridget Jones". El a fost recompensat cu un Glob de Aur, un premiu BAFTA şi un Cesar onorific (2006).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici