Hugh Grant, tată pentru prima oară

Hugh Grant, cunoscut pentru rolurile sale din comedii romantice, a devenit tată pentru prima dată, la vârsta de 51 de ani, după ce o femeie, cu care starul britanic a avut o aventură, a născut o fetiţă, a anunţat, marţi, purtătorul de cuvânt al actorului.

628 afișări
Imaginea articolului Hugh Grant, tată pentru prima oară

Hugh Grant (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Pot să confirm faptul că Hugh Grant a devenit fericitul tată al unei fetiţe. El şi mama acesteia au avut o aventură şi, deşi acest lucru nu fusese programat, Hugh este foarte fericit. El şi mama fetiţei au discutat toate aspectele şi se află în relaţii prieteneşti", a declarat agentul de presă al actorului britanic, citat de Reuters.

Identitatea femeii nu a fost dezvăluită şi nici detalii despre relaţia celor doi părinţi.

Acesta este primul copil pentru Hugh Grant, care a avut o relaţie de 13 ani cu modelul Elizabeth Hurley şi o alta de trei ani cu starleta britanică Jemima Khan.

Actorul, care nu a fost niciodată căsătorit, a spus în 2009 că nu a renunţat la speranţa de a deveni părinte într-o bună zi.

Hugh Grant este cunoscut în special pentru rolurile din comedii romantice precum: "Patru nunţi şi o înmormântare /Four Weddings And A Funeral" (1994), "Notting Hill" (1999), "Pur şi simplu dragoste /Love Actually" (2003), "Vise americane/ American Dreamz" (2006), precum şi cele două filme din seria "Bridget Jones". El a fost recompensat cu un Glob de Aur, un premiu BAFTA şi un Cesar onorific.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici