Hugh Grant va juca într-o comedie romantică produsă de Castle Rock Entertainment

Actorul britanic Hugh Grant va juca într-o comedie romantică produsă de Castle Rock Entertainment, regizată de Marc Lawrence, a anunţat, luni, producătorul Martin Shafer.

172 afișări
Imaginea articolului Hugh Grant va juca într-o comedie romantică produsă de Castle Rock Entertainment

Hugh Grant (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Filmările pentru această peliculă, al cărei titlu nu a fost deocamdată anunţat, vor debuta la New York, în aprilie 2013, scrie screendaily.com.

Proiectul reprezintă cea de-a patra colaborare a actorului Hugh Grant cu compania de producţie cinematografică Castle Rock Entertainment, după filmele "Dragoste cu preaviz/ Two Weeks Notice" (2002), "Muzica şi versurile/ Music And Lyrics" (2007) şi "Ce-o fi cu soţii Morgan?/ Did You Hear About The Morgans?" (2010).

Hugh Grant va interpreta rolul unui fost scenarist de succes de la Hollywood, recompensat cu Oscar, care decide să se mute pe coasta de Est şi se îndrăgosteşte de o mamă singură.

Starul britanic va putea fi văzut în curând pe marile ecrane în pelicula "Cloud Atlas".

Hugh Grant este cunoscut în special pentru rolurile din comedii romantice precum: "Patru nunţi şi o înmormântare /Four Weddings And A Funeral" (1994), "Notting Hill" (1999), "Pur şi simplu dragoste /Love Actually" (2003), "Vise americane/ American Dreamz" (2006), precum şi cele două filme din seria "Bridget Jones". El a fost recompensat cu un Glob de Aur, un premiu BAFTA şi un Cesar onorific (2006).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici