Hugh Grant vrea să renunţe la actorie

Actorul britanic Hugh Grant declară că doreşte să renunţe la actorie, la fel ca în urmă cu 15 ani, când a fost pe punctul de a abandona această carieră, însă a primit rolul principal în pelicula "Patru nunţi şi o înmormântare", informează dailymail.co.uk.

17 afișări
Imaginea articolului Hugh Grant vrea să renunţe la actorie

Hugh Grant vrea să renunţe la actorie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul britanic Hugh Grant

Actorul britanic a declarat că, în ultimii 15 ani, actoria a fost pentru el "o experienţă mizerabilă" şi şi-a ameninţat producătorii de cel puţin două ori că va renunţa la această meserie.

Recent, la doar câteva luni după ce a încheiat filmările la o nouă peliculă, Hugh Grant a mărturisit că se gândeşte din nou la retragere.

Acuzând că are prea mult trac, actorul britanic în vârstă de 48 de ani spune că, în prezent, se simte pregătit să renunţe la meseria care l-a făcut celebru. "Îmi place absolut tot la filmare, dar nu şi când trebuie să joc", a mărturisit Hugh Grant pentru revista americană Entertainment Weekly.

"Sunt minunat la repetiţii, dar nu am fost niciodată prea bun atunci când camerele încep să filmeze. În ultimii ani am suferit mult din cauza tracului şi (uneori, n.r.) eram complet paralizat", a adăugat actorul.

Actorul britanic Hugh Grant

Deşi a devenit cunoscut graţie rolurilor din filme precum "Patru nunţi şi o înmormântare", "Notting Hill" şi "Pur şi simplu dragoste", Hugh Grant a declarat că partiturile din comedii îl fac să fie "extrem de nervos".

Obiceiul lui Hugh Grant de a ameninţa că se retrage - şi apoi de a semna pentru un nou film - i-a făcut pe mulţi dintre admiratorii săi să se întrebe dacă el este cu adevărat pregătit să renunţe la actorie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici