Hugh Jackman a primit titlul de "cel mai sexy bărbat în viaţă"

Actorul australian Hugh Jackman a fost ales "cel mai sexy bărbat în viaţă" pe 2008 de revista americană People, starul alăturându-se astfel unei liste de vedete precum George Clooney şi Brad Pitt, câştigători în anii anteriori.

168 afișări
Imaginea articolului Hugh Jackman a primit titlul de "cel mai sexy bărbat în viaţă"

Hugh Jackman a primit titlul de "cel mai sexy bărbat în viaţă"

Nu doar frumuseţea şi alura fizică impresionantă i-au adus acest titlu lui Jakman, în vârstă de 40 de ani şi cu o înălţime de 1,90 metri. Elizabeth Sporkin, editorul şef al revistei People, spune despre Jackman că este un bărbat "modest, romantic, minunat şi starul momentului".

Celebra revistă americană a argumentat decizia luată prin faptul că Jackman este capabil să se lupte cu cei mai puternici eroi ai Hollywood-ului în filmele de acţiune, să îi cânte balade romantice soţiei sale, Deborra-Lee-Furness, cu care este căsătorit de 12 ani, să pregătească clătite la micul dejun pentru cei doi copii ai săi, Oscar şi Ava, dar şi să transpire serios în sala de sport, unde îşi menţine condiţia fizică de invidiat.

Jackman a devenit cunoscut datorită rolului său din trilogia de succes "X-Men" şi a fost foarte apreciat de critici pentru rolul său din "Prestigiul" (2006). Jackman a câştigat un premiu Tony, cea mai prestigioasă distincţie acordată pe Broadway, pentru rolul său din piesa de teatru "The Boy from Oz".

Cel mai recent film în care a jucat Jackman este drama epică "Australia", unde îi dă replica lui Nicole Kidman şi care va fi lansată în Statele Unite săptămâna viitoare.

Cu acest titlu de "cel mai sexy bărbat în viaţă", Jackman se alătură unei liste de vedete precum Brad Pitt, George Clooney, Matthew McConaughey şi Matt Damon. Editorii revistei People consideră, însă, că Jackman are ceva diferit de ceilalţi.

"Brad (Pitt, n.r.) este extrem de sexy, George (Clooney, n.r.) este extrem de inteligent, Matt (Damon, n.r.) este băiatul din vecini, dar frumuseţea lui Hugh reiese din faptul că este un tip curajos, cu un accent minunat şi cu un fizic foarte frumos", potrivit declaraţiei lui Sporkin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici