Hugo Chavez s-a lansat în muzică

Preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, a lansat primul său album cu muzică tradiţională venezuelană şi mexicană, "Canciones de Siempre", potrivit presei locale, citată de RIA Novosti.

1 afișare
Imaginea articolului Hugo Chavez s-a lansat în muzică

Preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, s-a lansat în muzică

Albumul cuprinde cântece înregistrate în timpul emisiunii sale, "Alo, Presidente", difuzată în fiecare duminică pe posturile de radio şi televiziune din Venezuela.

Coperta albumului îl prezintă pe Chavez cu un microfon în mână, îmbrăcat în tradiţionala sa cămaşă roşie şi purtând pe cap un sombrero.

În timpul emisiunii sale, liderul venezuelan, cunoscut pentru discursurile sale lungi, interpretează adesea cântece pentru a permite publicului său să se odihnească înaintea monologurilor sale.

Pentru a împiedica eventualele critici din partea adversarilor săi politici, preşedintele a descris albumul de debut drept o glumă făcută de ofiţerul său de presă.

Chavez, unul dintre cei mai mari critici din America Latină ai administraţiei de la Washington, trebuie să se hotărască dacă albumul va fi pus în vânzare sau distribuit gratis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici