I Am Kloot deschide concertul lui Duffy de la Mamaia

Trupa britanică pop-rock I Am Kloot va susţine un recital în deschiderea concertului Duffy de la Mamaia, care va avea loc vineri seară, pe plaja H2O, informează organizatorii evenimentului.

11 afișări
Imaginea articolului I Am Kloot deschide concertul lui Duffy de la Mamaia

I Am Kloot deschide concertul lui Duffy de la Mamaia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

I Am Kloot este o trupă formată în 1999, în Manchester, de John Bramwell (chitară, voce), Peter Jobson (bas) şi Andy Hargreaves (tobe).


Formaţia şi-a lansat albumul de debut, "Natural History", în 2001, acesta fiind urmat de discul "I Am Kloot", în 2003. Al treilea LP al trupei, intitulat "Gods and Monsters", a apărut în 2005.

Cel de-al patrulea album de studio al formaţiei I Am Kloot, intitulat "I Am Kloot Play Moolah Rouge", a fost disponibil la concertele trupei începând cu noiembrie 2007, într-o ediţie limitată de 2.000 de copii, înainte de a fi lansat pe piaţă, în aprilie 2008.

În prezent, formaţia lucrează la cel de-al cincilea album de studio, alături de producătorii Craig Potter şi Guy Garvey. Acesta se va numi "The Sky at Night", iar lansarea este programată pentru toamna acestuia an.

Pregătirile pentru concertul cântăreţei galeze Duffy, celebră pentru hituri precum "Mercy" şi "Warwick Avenue", au început deja la Mamaia - peste 22 de tone de echipamente pentru sonorizare şi lumini vor fi instalate pe scena unde va avea loc spectacolul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici