Iată cum mint bărbaţii!

Oricât de simpatici şi atenţi ar fi, uneori nu se descură fără o minciună la îndemână. Mai ales că de cele mai multe ori nu ne cred în stare să suportăm adevărul. Aşa că dacă reuşesc să ne spună ceva ce nu ne răneşte prea tare, ies cu faţa curată din orice discuţie.

193 afișări
Imaginea articolului Iată cum mint bărbaţii!

Iată cum mint bărbaţii!

Unii bărbaţi au asemenea abilităţi de mincinoşi, încât partenerele lor n-au nici un motiv să le pună întrebări. Numai conştiinţa vinovată îi poate face uneori să se gândească că ar trebui să spună adevărul.

Află cum mint bărbaţii pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici