Iedul mutant cu „faţă de om” este divinizat într-o ţară din Asia | FOTO, VIDEO

Un ied născut cu o mutaţie care îl face să aibă o faţă asemănătoare cu cea de om este considerat sfânt de mulţi localnici într-un stat din nordul Indiei.

1139 afișări
Imaginea articolului Iedul mutant cu „faţă de om” este divinizat într-o ţară din Asia | FOTO, VIDEO

Iedul mutant cu „faţă de om” este divinizat într-o ţară din Asia | FOTO, VIDEO

Localnicii din Nimodia, Rajasthan, au fost uimiţi când au văzut animalul. Proprietarul caprei, Mukeshji Prajapap, a declarat că a aflat că iedul suferă de o afecţiune congenitală rară numită ciclopie.

Aceasta este acuzată de probleme la genele responsabile cu simetria elementelor feţei. În mod normal, un animal din 16.000 se naşte cu această afecţiune, iar în majoritatea cazurilor acestea mor repede. La oameni, toţi nou-născuţii cu ciclopie decedează în prima săptămână de viaţă.

În Australia s-a născut recent un viţel care suferea de ciclopie. Animalul a murit după doar câteva ore.

Pentru unii locuitori din zonă, iedul mutant este sfânt. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici