Iggy Pop şi Ronnie Wood concertează împotriva consumului de alcool

Legenda muzicii punk-rock Iggy Pop şi Ronnie Wood, chitaristul trupei Rolling Stones, deloc străini de consumul de droguri şi alcool, vor susţine un concert, în mai, pentru o fundaţie din Los Angeles ce îi sprijină pe muzicienii care încearcă să îşi învingă dependenţa, relatează Reuters.

48 afișări
Imaginea articolului Iggy Pop şi Ronnie Wood concertează împotriva consumului de alcool

Iggy Pop (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Iggy Pop, care va împlini 62 de ani la sfârşitul acestei luni, va fi "un invitat special" al celei de-a cincea gale anuale MusiCares MAP Fund Dinner/Concert, ce va avea loc la Club Nokia din Los Angeles, pe 8 mai.

Ronnie Wood, în vârstă de 61 de ani, urmează să urce şi el pe scena acestui eveniment, care va avea loc într-o sală cu o capacitate de 2.300 de locuri.

La această gală vor participa basistul Flea şi toboşarul Chad Smith al trupei americane Red Hot Chili Peppers, Adam "DJ AM" Goldstein, trupa americană de rock progresiv Mars Volta şi cântăreţul şi instrumentistul Ivan Neville.

Anthony Kiedis, solistul trupei Red Hot Chili Peppers, va primi premiul Stevie Ray Vaughn pentru acţiunile pe care le desfăşoară în domeniul actelor de caritate. La această gală nu se va servi alcool.

Iggy Pop a fost dependent de heroină şi alte droguri în anii 1970, ajungând, la un moment dat, să fie internat într-o clinică de psihiatrie din Los Angeles. Ronnie Wood a dus, la rândul său, o lungă luptă cu dependenţa de alcool, iar colegii din trupa Rolling Stones i-au spus de mai multe ori că va trebui să renunţe la alcool dacă îşi doreşte să mai concerteze cu ei. Viaţa lui personală pare să fie destul de agitată în prezent, deoarece legendarul chitarist tocmai s-a despărţit de a doua soţie şi are o iubită de trei ori mai tânără decât el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici