Video Iglesias şi Busuioc au cântat "Caruso" (Galerie Foto)

Cântăreţul spaniol Julio Iglesias a susţinut, luni seară, pe stadionul "Ion Moina" din Cluj-Napoca, un spectacol de două ore, spre finalul căruia a interpretat în duet cu românul Costel Busuioc piesa "Caruso", în faţa a peste opt mii de spectatori.

110 afișări

Cei doi au interpretat, în limba italiană, piesa "Caruso – Te voglio bene assai", la finalul căreia Iglesias i-a sărutat mâna lui Costel Busuioc, după care l-a sărutat şi pe obraji.

Duetul a fost reluat chiar la sfârşitul spectacolului care a durat două ore, fără nicio pază din partea artistului spaniol.

GALERIE FOTO

"Ţara mea i-a oferit succes şi putere unui tânăr. Este una dintre cele mai frumoase voci pe care le-am auzit în viaţa mea", a spus Iglesias, referindu-se la Costel Busuioc.

Busuioc a afirmat că a fost „foarte onorat” să cânte în compania marelui artist spaniol.

Julio Iglesias a cântat, în total, un număr de 26 de piese din repertoriul său de 40 de ani de carieră, atât în limba spaniolă, cât şi în limba engleză, spectacolul fiind deschis de trupa bucureşteană Distinto.

Artistul a ridicat de câteva ori publicul în picioare, spectatorii cântând împreună cu el piesa "Manuela" şi dansând la alte melodii. Aproape de finalul show-ului a început să plouă, dar spectatorii nu au părăsit stadionul. Între două piese, Iglesias i-a îndemnat pe spectatorii prezenţi ca, după spectacol, să meargă acasă şi să facă dragoste, "chiar şi în poziţie verticală", mărturisind că şi el face dragoste după concerte, pentru că dacă face înainte nu mai poate cânta.

"Când eram mai tânăr, viaţa mea sexuală era perfectă. Eram atât de nebun după sex, încât făceam dragoste înainte de fiecare concert. Acum, dacă fac sex înainte, nu mai pot ţine spectacolul, dar după acest spectacol voi face sex. Şi acuma mă gândesc la asta, iar voi mă plătiţi pentru asta", a spus Julio Iglesias.

Cântăreţul a ţinut să precizeze că a revenit în România, după turneul de anul trecut, pentru că nu a fost "foarte fericit" şi a dorit ca românii să nu îl piardă pe cel mai mare cântăreţ latino din lume.
"Eu sunt cel mai mare cântăreţ latino din lume”, a spus Iglesias, în aplauzele spectatorilor.

Julio Iglesias a sosit, duminică după-amiază, cu un avion personal şi s-a cazat la un hotel de cinci stele din Cluj-Napoca. Artistul nu a cerut condiţii speciale de cazare şi a vrut doar să aibă la masă legume româneşti, roşii şi castraveţi.

Iglesias a fost însoţit de un band alcătuit din 12 persoane - şapte instrumentişti, doi dansatori de tango şi trei backing vocals.

Julio Iglesias va părăsi Clujul marţi, cu destinaţia Iaşi. În România, Julio Iglesias va mai concerta la Iaşi, pe stadionul "Emil Alexandrescu", în 16 iulie, şi la Constanţa, la Poarta 1 Port Constanţa, în 19 iulie.

În cadrul turneului "40 de ani de muzică", început în ianuarie, Iglesias a cântat deja în Africa de Sud, Columbia, Venezuela, Argentina, Uruguay, Brazilia, Statele Unite ale Americii, Turcia, Slovenia, Ucraina, Serbia şi Rusia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici