Ileana Lazariuc şi Ion Alexandru Ţiriac oferă un exemplu de stil de viaţă sănătos copiilor lor

Ileana Lazariuc şi Ion Alexandru Ţiriac vorbesc despre stilul de viaţă sănătos pe care vor să îl ofere copiilor lor în emisiunea "Ce se întâmplă, doctore?", difuzată sâmbătă, de la ora 10.00. la Pro TV, informează postul de televiziune.

1272 afișări
Imaginea articolului Ileana Lazariuc şi Ion Alexandru Ţiriac oferă un exemplu de stil de viaţă sănătos copiilor lor

Ileana Lazariuc şi Ion Alexandru Ţiriac oferă un exemplu de stil de viaţă sănătos copiilor lor (Imagine: Liviu Lazariuc/Mediafax Foto)

Formează un cuplu de invidiat, au doi copii minunaţi şi vor să fie un exemplu pentru aceştia. Ileana Lazariuc şi Ion Alexandru Ţiriac vorbesc, sâmbătă, într-o nouă ediţie a emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?", despre stilul de viaţă sănătos pe care îşi doresc să-l imprime şi copiilor lor, Alexandru şi Nicola.

La ei în familie, legumele şi fructele sunt la loc de cinste, iar sportul este literă de lege. În timp ce Ileana are un antrenor personal care o motivează, Ion Alexandru îşi face mai mereu antrenamentele pe cont propriu.

Copilăria nu este doar cea mai frumoasă perioadă a vieţii, ci şi una în care stările de tensiune le însoţesc pe cele de bucurie veritabilă. Provocarea maximă pentru părinţi este tocmai gestionarea clipelor de criză, asta pentru a nu induce fobii micuţilor.

Ce experienţe a avut Sanda Ladoşi cu cei doi copii ai ei, Bogdan şi Ioana, şi ce spun psihologii despre temerile copiilor induse prin educaţie, spectatorii vor putea afla sâmbătă, în emisiunea "Ce se întâmplă, doctore?", prezentată de Oana Cuzino.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici