Ileana Stana Ionescu şi Horaţiu Mălăele, joi, în serialul "Las Fierbinţi" de la Pro TV

Comedia va atinge cote şi mai înalte la Pro TV, joi, de la 20.30, pentru că în serialul "Las Fierbinţi" îşi vor face apariţia două personaje colorate, spumoase, interpretate inegalabil de actorii Ileana Stana Ionescu şi Horaţiu Mălăele, informează televiziunea.

269 afișări
Imaginea articolului Ileana Stana Ionescu şi Horaţiu Mălăele, joi, în serialul "Las Fierbinţi" de la Pro TV

Ileana Stana Ionescu şi Horaţiu Mălăele, joi, în serialul "Las Fierbinţi" de la Pro TV

În cel de-al şaselea episod al serialului de la Pro TV, Horaţiu Mălăele va avea o apariţie spectaculoasă în rolul lui Moş Peleuş, rol pentru care s-a deghizat cu haine corespunzătoare şi dinţi falşi.

"Mă bucur că am ocazia să joc într-o comedie la care râzi cu lacrimi încă de la filmare. Chiar dacă joc un rol mic, mă amuză teribil să mă transform în rolul lui Moş Peleuş pentru că mă distrez grozav alături de colegii mei de platou", spune Horaţiu Mălăele.

La rândul ei, Ileana Stana Ionescu devine coana Coca. Ea poartă batic pe cap, papuci de gumă şi ilic de lână, fiind mama primarului Vasile (Gheorghe Ifrim), cea care va complica şi mai mult lucrurile din viaţa acestuia.

Şi pentru restul personajelor, aventurile continuă joi seară în "Las Fierbinţi". O dubă încearcă să evite o coliziune cu o capră şi, în urma agresivei manevre, din dubă cade o valiză. Giani (Costi Diţă) şi Bobiţă (Mihai Bobonete) cred că e o bombă, aşa că îl obligă pe Doru (Iulian Postelnicu) să o arunce cât mai departe. Firicel (Toma Cuzin) se plânge primarului (Gheorghe Ifrim) de aceeaşi capră, a vecinei lui, femeia la care apelează toţi bărbaţii din sat când au orice durere, interpretată de Mirela Oprişor, care îşi face şi ea astfel apariţia în "Las Fierbinţi".

Tocmai la această femeie o va duce Vasile (Gheorghe Ifrim) pe mama lui, coana Coca (Ileana Stana Ionescu), fiind convins că poveştile pe care le auzea prin sat despre ea sunt adevărate, dar fără să priceapă că aceasta practică, de fapt, cea mai veche meserie din lume. Sedus de aceasta şi descoperit de propria mamă, Vasile este obligat să o ceară de nevastă. Cum se va termina totul, dar şi ce conţinea valiza buclucaşă, telespectatorii Pro TV vor afla joi seara, în "Las Fierbinţi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici